Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Michael Fray fortæller om sin nye bog

Cirka 50% af alle førstegangs-ægteskaber går i stykker. Cirka 60-70% af alle andengangs-ægteskaber og cirka 70-80% af alle tredjegangs-ægteskaber gør det sammen. Hvordan kan det være?

af

- d. 12. maj 2021

Ekskoner fra Himmelen, Helvede og Hørsholm er skrevet af sexolog Michael Fray.

 

Cirka 50% af alle førstegangs-ægteskaber går i stykker. Cirka 60-70% af alle andengangs-ægteskaber og cirka 70-80% af alle tredjegangs-ægteskaber gør det sammen. Hvordan kan det være?

Man skulle tro at folk var blevet klogere og havde lært noget undervejs. Men nej.

Mig selv inklusiv! Først efter min tredje skilsmisse, begyndte jeg at undersøge hvad der mon gik galt. Udover at jeg virkeligt følte det som et stort nederlag at blive skilt for tredje gang, så var det også bittersødt at opdage, at det var mig der var fællesnævneren i disse tre ægteskaber. Kunne det virkeligt være noget i mig, der gjorde at mine forhold ikke holdt?

Jeg endte med at starte på Joan Ørtings sexologuddannelse, hvor jeg startede en seriøs proces med selvransagelse og ikke mindst selvudvikling. Jeg mindes hvordan jeg den ene gang efter den anden tænkte ”det ville jeg gerne have vidst noget før”.

Det er alle disse små og store ting jeg lærte undervejs på min uddannelse til sexolog og terapeut, som jeg har skrevet i bogen. Jeg kigger indad, og bruger mig selv og mine tidligere forhold til at fremhæve forskellige teorier og praktiske måder at anskue og udvikle forhold på. Samtidig har jeg talt med fem andre mænd, der også alle har prøvet at blive skilt mindst én gang. Gennem deres historier om hvad der var godt og svært, kommer jeg med bud på hvordan du selv kan undgå at falde i de samme fælder.

Før vi begynder at lære noget mere om os selv, vil vi blive ved med at slæbe ”aben” og vores gamle overflødige bagage med ind i vores nye forhold – og ægteskaber. Vi skal indse at de udfordringer vi støder på med vores partnere, faktisk er de ting vi har behov for at se nærmere på og udvikle i os selv.

Bogen er skrevet af en mand til mænd. Men den kan sagtens læses af kvinder også. Alt det jeg skriver om parforholdets faser, skyggesider, forældrekontrakter, tilknytningsmønstre, kærlighedssprog, erotiske sprog, symbiose og selvstændighed, selvværd, følelser mv. gælder selvfølgelig også for kvinder. Og er du kvinde, så får du samtidig en, måske overraskende, indsigt i mænd og deres tanker. Det har allerede vist sig, at bogen er rigtig god til at starte nogle spændende og udviklende samtaler i parforholdet.

Køb bogen her 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner