Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Træning & livsstil

Ny bog af Suzy Wengel – kvinden bag konceptet Sense

Af  Mette Fruensgaard , 27. januar 2017

Suzy Wengel er kvinden bag slankekonceptet og livsfilosofien Sense, og hun er netop nu aktuel med endnu en bog med opskrifter på lækre og smagfulde retter. Læs med her og lær mere om Sense og om kvinden bag.

af Suzy Wengel
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 175 kr.
  ( 249,95 kr. )

Spis det du godt kan lide og tab dig – det er en bivirkning af denne livsstil. Og Sense er i virkeligheden en livsstil.

Suzy Wengel er kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen Sense – slank med fornuft, samt en række opskriftsbøger. Slankekonceptet går ud på at fordele din mad efter Sense-tallerkenmodellen. Du bruger din håndfladestørrelse og en spiseske til at fordele mængderne korrekt på tallerkenen. Derudover skal man lære at administrere måltider i form af ”spisekasser”. 

Sense – slank med fornuft er konceptbogen. Det er her i bogen, du kan læse dig til opbygningen af Sense-tallerkenmodellen. Bogen har endvidere et register, så du kan slå alle dine fødevarer op og se, om de er smarte eller usmarte at spise.

Suzy Wengel om varigt vægttab

Sense viser en anden vej end den, hvor du tæller kalorier og vejer mad i én uendelighed. Det er slut med at undgå fedt og spise kedelig mad. Ikke flere kure, der alligevel ikke fører til varigt vægttab. Sense er en livsstil og et slankekoncept, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. En vej, der gør, at du kan holde dit vægttab. For altid.

af Suzy Wengel og Ida...
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 116 kr.
  ( 180,00 kr. )

Du kan sagtens tilpasse dine yndlingsretter til Sense. I bogen lærer du at prioritere de enkelte elementer i kosten på en ny måde: Masser af protein fra blandt andet fisk, kød og æg, masser af grøntsager og et par spiseskefulde fedtstof ved hvert måltid. Mindre sukker, brød, ris, pasta m.m.

Sense er tre hovedmåltider om dagen og fornuftige mængder. Tre-fire håndfulde mad per måltid gør dig mæt – dine hænder er vægten.

Læs Sense – slank med fornuft fra A til Z, eller brug den som et opslagsværk i den første tid. Bogen guider dig gennem alle faser af dit vægttabsforløb. Du lærer at sammensætte kosten, så den passer ind i din hverdag, og at holde dit vægttab. Du får masser af måltidseksempler og indblik i andres erfaringer med Sense-konceptet.

Suzy Wengel er netop nu aktuel med endnu en opskriftsbog, der samler et stort udvalg af helt nye Sense-opskrifter. I denne bog har Suzy Wengel endnu engang fået selskab Ida Holm, der har mange års erfaring fra Vægtkonsulenterne, men som nu er selvstændig og en del af Sense-teamet som konsulent og ernæringsekspert.

Om Suzy Wengel

Suzy Wengel har en baggrund som forskningslaborant inden for organisk kemi. Hun er medforfatter på flere videnskabelige artikler og har siden 2006 været direktør i biotekfirmaet RiboTask. Suzy er også kostvejleder, foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Ikke mindst er hun kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen Sense – slank med fornuft samt flere opskriftsbøger med masser af inspiration til et liv med Sense. Læs mere om Suzy Wengel her

Alle bøger af Suzy Wengel

af Suzy Wengel
Indbundet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 175 kr.
  ( 249,95 kr. )
Sense - slank med fornuft , af Suzy Wengel
Beskrivelse:
Bogen er pakket i folie og indeholder følgende: Bog og kostprogram, kostdagbog (16 sider), indkøbsguide, måltidseksempler, måleskema samt links til hjælpevideoer på hjemmeside.
Slut med at tælle kalorier og veje mad i én uendelighed. Slut med at undgå fedt og spise kedelig mad. Ikke flere kure, der alligevel ikke fører til varigt vægttab. Sense viser en anden vej. En vej, der er gennemtestet, og som bygger på sund fornuft. En vej, der gør, at du kan holde dit vægttab. For altid. 
Sense er enkel og velsmagende mad, egnet til både singler og familier. Du lærer at prioritere de enkelte elementer i kosten på en ny måde: Masser af protein fra bl.a. fisk, kød og æg, masser af grøntsager og et par spiseskefulde fedtstof ved hvert måltid. Mindre sukker, brød, ris, pasta m.m. Du kan sagtens tilpasse dine yndlingsretter til Sense. 
Sense er tre hovedmåltider om dagen og fornuftige mængder. Tre-fire håndfulde mad per måltid gør dig mæt – og ja, dine hænder er din vægt. Med bogen bliver du guidet gennem alle faser af dit vægttabsforløb. Du lærer at sammensætte kosten, så den passer ind i din hverdag, og at holde dit vægttab. Du får masser af måltidseksempler og indblik i andres erfaringer med Sensekonceptet. Læs bogen fra A til Z, eller brug den som et opslagsværk i den første tid. 
Suzy Wengel (Født 1978) har en baggrund som forskningslaborant indenfor organisk kemi. Hun er medforfatter på flere videnskabelige artikler og har siden 2006 været direktør i biotekfirmaet RiboTask. Suzy er også kostvejleder, foredragsholder og medejer af Center for Vægttab på Fyn. Ikke mindst er hun kvinden bag slankekonceptet Sense og forfatter til bogen ”Sense – slank med fornuft".


Tag et kig i bogen her:
 

af Suzy Wengel og Met...
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 126 kr.
  ( 179,95 kr. )
Mad med hjerte og fornuft 1 , af Suzy Wengel og Mette Madsen
Beskrivelse:
Mad med hjerte og fornuft - 44 små og store retter, er den første i en serie af opskriftsbøger fra Sense. Bogen er til dig, der kæmper med kiloene, og til dig, der vil bevare den slanke talje, du allerede har – uden at give køb på lækker mad. Det er nemlig det, Sense handler om: kunsten at kombinere god mad med sundhed og – hvis du ønsker det – et vægttab, du kan holde.
Hvis vi nu skal være ærlige: Det er ingen kunst. Sense viser dig bare en anden måde at fordele de enkelte elementer i kosten på, end du måske er vant til: flere grøntsager og mere protein fra for eksempel kød, fisk og æg. Også fedtstof til dine måltider. Til gengæld mindre brød, ris, kartofler og anden stivelse. Hænderne er din vægt, og maden er så enkel eller avanceret, som du selv vil have den. Faktisk kan du sagtens bruge dine egne yndlingsopskrifter, bare du justerer dem.
Hvorfor så en serie med opskriftsbøger? Svaret er enkelt: Forfatterne elsker mad. Vi elsker mad, der ikke bare smager fantastisk, men også er sund og mætter i lang tid. Mad, der pirrer alle sanser. Mad, der er nem at lave. Og vi vil gerne dele vores passion med dig.
Denne første bog viser dig, hvordan du kan tænke Sense ind i dagens store og små måltider – fra morgen til aften, fra hverdag til fest. Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense, end du lige har fået, men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i slankemetoden.
Vil du vide mere om Sense? Læs bogen ”Sense – slank med fornuft”, der udkom i efteråret 2014 ved Forlaget Wengel. Eller besøg hjemmesiden www.sensekost.dk.

af Suzy Wengel og Ida...
Hæftet, 2015
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 126 kr.
  ( 179,95 kr. )
Mad med hjerte og fornuft 2 , af Suzy Wengel og Ida Holm
Beskrivelse:
Plan A er alle vores daglige måltider, som vi tilbereder fra bunden. Rigtig mad i fornuftige mængder. Vores Plan A er så enkel, at man faktisk kun behøver at huske tre elementer for at måltiderne bliver optimale: grønt, protein og fedt.
Ved altid at have en Plan B sikrer man, at sundheden og motivationen ikke ryger af sporet på grund af travlhed eller stress. Plan B er sikkerhedsnettet. Den indeholder de hurtige og lette løsninger med 5-15 minutters forberedelsestid. Resultatet er stadig rigtig mad, men man bager eksempelvis ikke brødet selv, ligesom man i rimelig høj grad anvender frostvarer, konserves og for eksempel færdigkøbte fiskefrikadeller. Det er stadig sunde og velsmagende måltider – frosne grøntsager indeholder ofte lige så mange vitaminer, som de friske.
Hvis du kan få måltiderne til at fungere, når du egentlig ikke har tid, eller når du har dårlig tid – kan du også få dem til at fungere, når du har god tid. De enkelte måltider kan kombineres på kryds og tværs til en dags- eller ugeplan. Der er ikke noget krav om, at man spiser kold mad til frokost og varm mad til aften – eller omvendt.
I denne bog er kalorieindholdet angivet for hver ret. En fyldt spisekasse indeholder typisk mellem 400 til 600 kcal. Lidt mere for høje kvinder og mænd, men så er der også plads til lidt ekstra kalorier.
Du kan kaste dig ud i opskrifterne uden mere kendskab til Sense. Men du kan også, hvis du har lyst, læse mere i bogen om de vigtigste principper i Sense-kost.
Vil du vide mere om Sense? Læs bogen ”Sense – slank med fornuft”, der udkom i efteråret 2014 ved Forlaget Wengel. Eller besøg hjemmesiden www.sensekost.dk.

af Suzy Wengel og Ida...
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 63 kr.
  ( 89,95 kr. )
Syv dage med Sense , af Suzy Wengel og Ida holm
Beskrivelse:
Bogen SYV DAGE MED SENSE, “Den nemme ugeplan” er skrevet af Suzy Wengel og Ida Holm. Her får du en praktisk og håndgribelig guide til, hvordan du anvender Sense-tallerkenmodellen.

Sense er ikke bare en kur. Sense er en livsstil med fokus på naturlig, sund mad i de rigtige mængder. Allerede efter den første uge taber de fleste mellem et og fem kilo med Sense. Ønsker du et varigt vægttab og en sund livsstil i mange år frem, så er Sense lige noget for dig!

I bogen SYV DAGE MED SENSE kommer du godt i gang med at spise efter Sense. Du får en komplet ugeplan og udfyldt kostdagbog - lige til at gå til. Ugeplanen er et værktøj til dig, som ønsker at spise efter Sense. Her er tænkt på alt lige fra komplette indkøbslister til simple opskrifter.

Ugeplanen bruges i syv dage. Den kan sagtens genbruges i flere uger, bare du varierer dine proteiner, grøntsager og fedtstoffer fra uge til uge. Du vil derefter selv kunne indsætte andre måltider i spisekasserne i løbet af dagen, morgen, middag eller aften. Efterhånden bliver Sense til din helt egen kost.


Tag et kig i bogen her:

af Suzy Wengel og Lai...
Hardback, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 174 kr.
  ( 300,00 kr. )
Festlige retter med Sense , af Suzy Wengel og Laila Celikkol
Beskrivelse:
Festlige retter med Sense af Suzy Wengel og Laila Celikkol – Til dig der elsker et lækkert festmåltid i ny og næ.

I bogen Festlige retter med Sense finder du både saftige, kraftige og eksotiske retter. Du finder elegante og raffinerede retter og både små og store retter samt hele menuer, hvor du kan plukke fra de forskellige menuer og selv lave dine egne kombinationer, hvis du har lyst. 

Det her er bogen til dig, som gerne vil nyde festmad med god samvittighed ud fra Sense principperne. Det er både en bog til dig, der gerne vil smide et par kilo og til dig, som ikke har problemer med din vægt. Dette er ikke en bog med slankeretter, for man skal ikke snyde sig selv for lækre, festlige retter af og til. Denne nydelse sammen med venner og familier gør nemlig livet lidt bedre, ikke sandt?

Og man kan godt nyde sin mad med god samvittighed! Hvordan du gør det, er beskrevet i bogens forord af Sense-konsulent og psykolog Lotte Quist Michaelsen, og du kan også læse mere om dette i bogens korte introduktion til Sense.

I 2014 blev Sense kendt som en ny vej til varigt vægttab og en sundere livsstil. Her er ingen overdrevne kostråd men simple og effektive redskaber, som hjælper dig med at bruge din sunde fornuft. Sense principperne bygger på, at man ikke behøver opgive hyggen og den lækre mad for at kunne leve sundt.


Tag et kig i bogen her:

af Suzy Wengel og Ida...
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 116 kr.
  ( 180,00 kr. )
Mad med hjerte og fornuft 3 , af Suzy Wengel og Ida Holm
Beskrivelse:
MAD MED HJERTE OG FORNUFT – MERE GRØNT er tredje opskriftsbog af bestsellerforfatteren Suzy Wengel, der står bag slankekonceptet Sense. I MAD MED HJERTE OG FORNUFT – MERE GRØNT får Suzy Wengel selskab af Ida Holm, der har arbejdet med kostomlægning og rådgivning om vægttab i mange år. Sammen giver de dig her endnu flere lækre opskrifter, der alle passer ind i livsstilen Sense. Fælles for opskrifterne i denne bog er, at de indeholder ekstra meget grønt og endnu flere grønsager. Der er rig mulighed for at finde ny inspiration til din madlavning, og alle med fornuft – Sense – i fokus. Rigtig god appetit!
 
Tag et kig i bogen HER

Mest populære

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere


Bibliotekatten: Gode tips til højtlæsning med dit barn


Ord fra en bibliofil anbefaler: Astrid Lindgren bøger - for store og små


Mia smager Michelle Kristensens opskrifter


7 sikre bog-gaver til konfirmanden


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display