Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage178
blogImage178

Ny bog fra Anna Ekberg

Her kan du læse mere om den anden Anna Ekberg kærlighedskrimi, der hedder KÆRLIGHED FOR VOKSNE, og lære mere om Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreichs skabelse af Anna Ekberg.

af

- d. 08. maj 2017

Spændingsforfatteren Anna Ekberg er tilbage med en bog, der blander krimien med kærlighedshistorien. Anna Ekberg er et pseudonym, og bag den populære dame står Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreichs, som sammen også danner krimiforfatteren A.J. Kazinski.

Kærlighed for voksne er deres nyeste bog, og som altid har de skabt en forrygende læseoplevelse fyldt med spænding, romantik og scener, der får de små hår til at rejse sig.  

Anna Ekberg skriver om kærlighed og spænding

Som Anna Ekberg har de et andet fokus end den måske lidt mere traditionelle, nordiske politikrimi, vi læser, når der står A.J. Kazinski på forsiden. Når der står Anna Ekberg, er der fokus på de ting, som vi alle er optaget af som f.eks. kærlighed, familie, parforhold og livets problematikker. De ting er så godt krydret med spænding og uhygge – det er derfor, at bøgerne også bliver kaldt for kærlighedskrimier.

Anna Ekbergs oprindelse

Men hvorfor overhovedet skabet et nyt pseudonym? Det havde Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich faktisk heller ikke i tankerne. Den første bog Den hemmelige kvinde blev skrevet ved siden af, at de to var i gang med at fortsætte historien om politimanden Niels Bentzon. Idéen om at finde et nyt navn kom fra forlagschefen, der havde læst bogen og var vild med den men syntes, at den var i et andet univers end Bentzon krimierne med mere fokus på følelser og romantik, og derfor kunne have gavn af et andet navn.    

Den nyeste Anna Ekberg - Kærlighed for voksne

Den hemmelige kvinde beskriver parret som et familiedrama, hvor hemmeligheder og fortrængninger fra fortiden pibler frem. I Kærlighed for voksne er det et højspændt ægteskabsdrama, vi som læsere træder ind i. Det er en bog om kærlighed, lidenskab, ægteskab, jalousi og mord. I det første kapitel er man som læser vidne til at Christian kører sine kone gennem 20 år ned og slår hende ihjel. Læs meget mere om Kærlighed for voksne herunder.   


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner