Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Ny bog fra Frankrigs bedst sælgende forfatter lander snart

Guillaume Musso er den franske forfatter, der har solgt allerflest bøger de seneste år. Han er også populær her i Danmark. Den 13. september udkommer hans nye bog Fortidens Mørke. Plusbog har smuglæst lidt i den.

af

- d. 20. august 2019

Året er 1992, og vi befinder os på Côte d’Azur. Sneen fyger omkring. En usædvanlig snestorm er over den franske kyst. Og en usædvanlig begivenhed skal til at finde sted. Den 19-årige kvinde Vinca Rockwell forsvinder. Og hun bliver aldrig set igen. Rygtet siger, hun er taget afsted sammen med sin filosofilærer, som hun har et forhold til. Men er det nu sandt? 
 
Sådan begynder Guillaume Mussos Fortidens Mørke. Det er den populære franske forfatters femte bog på dansk, og den er lige som hans tidligere romaner fyldt med spænding, action og overraskelser. Forfatteren er en af de mest læste forfattere i sit hjemland, og det kan vi hos Plusbog.dk godt forstå. For franskmanden skriver på en måde, så vi bare må læse den næste side, og den næste, og den næste.
 
I Fortidens Mørke følger vi, hvordan de tre gamle venner Thomas, Maxime og Fanny mødes 25 år efter deres kostskoletid og mindes, hvordan deres veninde Vinca dengang forsvandt. De har ikke set hinanden, siden de forlod skolen, men de har ikke glemt tiden. En frygtelig handling, de begik, har nemlig fyldt hos dem alle lige siden.  
 
Skolen skal have bygget en ny sportshal, og så sker der noget: For da de gamle vægge skal fjernes, så der kan blive plads til det nye byggeri, bliver den gamle hemmelighed pludselig igen bragt op til overfladen: Inden i muren ligger nemlig knoglerne fra et menneske. 
 
Hvad skete der dengang for så mange år siden? Det må du læse Fortidens Mørke for at finde ud af..   
 
Er du blevet nysgerrig på at læse en af Guillaume Mussos romaner, eller er du allerede vild med ham - så kan du forudbestille Fortidens Mørke allerede nu:
 
 
Guillaume Musso udkom med sin første bog tilbage i 2001 og kunne for første gang læses på dansk i 2016 med Opkald fra en engel. Siden er også Central Park, Pigen fra Brooklyn og Et atelier i Paris udkommet i Danmark. Forfatteren blev vild med litteratur, da han var bare 10 år gammel. Hans mor ledede det lokale bibliotek, og her brugte unge Guillaume Musso alt sin fritid.
 
Da han begyndte at studere, begyndte han også langtsom at skrive selv. En del af studietiden foregik i USA, hvor han lærte en masse om livet og andre kulturer. Da han vendte tilbage til Frankrig, var hans hoved fyldt med idéer til alverdens historier. Siden har han været produktiv og forvandlet idéerne til romaner, og massevis af læseheste verden over har således i dag stor glæde af hans plottwistfyldte fortællinger.
 

Fakta Guillaume Musso

- Guillaume Musso blev født i 1974 i Antibes, Frankrig
- Han har udgivet mere end 15 bøger – den femte Fortidens Mørke udkommer på dansk den 13. september
- Bøgerne er oversat til mere end 35 sprog, og flere af bøgerne er filmatiseret 

Kilde: Lindhardt og Ringhof 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner