Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Ny bog i serien om Afdeling Q

Her på Plusbog går vi og krydser vores fingre for, at Jussi Adler-Olsen vil give os en ny bog i Afdeling Q-serien at skrive på ønskesedlen til julen 2021. Det er to år siden sidst, så med lidt held har julemanden godter til os i år.

af

- d. 19. august 2021

Vi skal tilbage til 2019 for at finde seneste bind i den afsindigt populære krimi-serie om Carl Mørck og Assad i Afdeling Q. Der har - siden seriens start - gennemsnitligt været 2 år i mellem udgivelserne, med undtagelse af tre års pause mellem Selfies og Offer 2117. Så det var også ved at være tid til en ny bog i Afdeling Q-serien! Seneste etape i 2019 var Offer 2117, som kastede et lys over Assads dystre fortid. En fantastisk medrivende fortælling der bragte os omkring mellemøsten og sluttede med et kæmpe klimaks i Tyskland. 
Men NU er den her. Endeligt er der sat titel og dato på den nye Jussi Adler-Olsen bog i Afdeling Q serien.
 
 
Er du helt ny til serien eller har du lidt at indhente, så kan du finde resten af Afdeling Q serien i bunden af indlægget
 

Hvad ved vi om den nye Afdeling Q-bog?

Indtil videre ved vi ikke så forfærdentlig meget om den kommende Afdeling Q-bog. Ikke mere end bogens omslag fortæller os Den nye bog i Afdeling Q-serien er det niende bind i serien, som ifølge Jussi Adler-Olsen får sit endelige kulmination i et sidste og afsluttende 10. bind. Så der er nok lagt op til noget af en cliff hanger!

Fremtiden for Carl Mørck og Assad

Bogserien består ind til videre af 8 bøger, som er blevet oversat til over hele 40 sprog og filmatiseret herhjemme. Seneste nyt er, at Afdeling Q bliver til en international TV-serie med Scott Frank som manuskript-fatter, og Left Bank som produktionsselskab. De står blandt andet bag Netflix-serien The Crown.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner