Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage216
blogImage216

Ny fantastisk bog om børneopdragelse

OPDRAGELSE UDEN SKÆLDUD er det nyeste skud på stammen af fantastiske bøger om børneopdragelse. Lær at håndtere de svære situationer uden at skælde ud med lidt hjælpe fra Ross W. Greene. Læs mere her.

af

- d. 27. juni 2017

Opdragelse uden skældud er en ny bog om børneopdragelse, som hjælper med at sætte en stopper for skældud – for det er efterhånden blevet dokumenteret igen og igen, at skældud ikke virker. Ross W. Greene giver i sin nye bog forældre – og andre interesserede – en metode til, hvordan man takler de svære situationer, hvor man er ved at falde i det, som han kalder ”skældud-fælden”. Du kan læse mere om bogen lige her.

Opdragelse uden skældud er en virkelig interessant bog, der kan lære læseren, hvordan man undgår at hæve stemmen og løfte pegefingeren, når man står i en besværlig situation.   

3 af vores bedst sælgende bøger om børneopdragelse

Opdragelse uden skældud er den seneste bog i en række af virkelig gode bøger om børneopdragelse, herunder kan du læse lidt om tre af de bøger, som vores brugere på Plusbog.dk har været allermest glade for.

Førerulve handler om, hvordan man som forælder er en kærlig men konsekvent leder i familien, og hvordan man skaber tillid og viser vejen fremad.

Robuste børn handler i bund og grund om, hvordan man giver sit barn ansvar, indgyder det med livsmod og en tiltro til sig selv.

Drengen, der voksede op som hund handler om omsorgssvigtede børn, og hvordan man med en ny metode kan lindre deres smerte og give dem et velfungerende liv.

Du kan finde flere bøger om børneopdragelse på vores hovedside. 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner