Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage256
blogImage256

NY historisk triumf fra Ken Follett

Ken Follett er ude med endnu en fantastiske historisk roman med DEN EVIGE ILD. Læs mere om den nye bog, om den er en del af en serie eller ej og se videoer, hvori Ken Follett selv fortæller om DEN EVIGE ILD, her.

af

- d. 20. september 2017

Ken Follett er blevet beskrevet som kongen af den lange historiske roman, hvilket han har bevist med både Jordens søjler og Uendelige verden, nu er han igen klar med stor historisk roman, der har fået titlen Den evige ild. Ken Follett har solgt omkring 160 millioner bøger på verdensplan og er dermed en af verdens mest sælgende forfattere i dag – alene herhjemme i Danmark har han solgt mere end 1,5 millioner eksemplarer. Du kan læse meget mere om Ken Follett og hans vej til at blive en af verdens største forfatternavne i indlægget Ken Folletts succeshistorie.

Ken Folletts historiske projekt

De tre bøger – bestselleren af nærmest usete højder fra 1989 Jordens søjler, der smukt illustrerede England i 1100-tallet, dens efterfølger fra 2007 Uendelige verden, og den nyeste historiske roman fra Follett, Den evige ild, er uafhængige af hinanden, men sammen danner de et overblik over en del af britisk og europæisk historie. I videoen her fortæller Ken Follett om den udvikling, som beboerne i Kingsbridge har været en del af, og den historiske udvikling, som vi som læsere følger igennem Jordens søjler, Uendelige verden og nu også Den evige ild.

Den evige ild – Ny historisk roman

Den tredje uafhængige bog i Folletts historie projekt finder sted i 1500-tallet – en tid der var plaget af religionskrige. Her følger vi igen indbyggerne i Kingsbridge og i særdeleshed Ned Willard, der bliver en del af landets første efterretningstjeneste, og som er forelsket i den katolske Margery.  

Ken Follett beskriver selv Den evige ild som en fortælling om spioner og hemmelige agenter i perioden, hvor Elizabeth 1. sad på den engelske trone. Forfatteren beskriver den tid i den britiske og europæiske historie som en tid med intense religionskrige men samtidig også en tid, hvor religionsfriheden så dagens lys. Se med her:

Roser og stjerner til Den evige ild

Ken Folletts Den evige ild har fået flotte roser med på vejen, ligesom den har høstet flere stjerner heriblandt fem i både Femina og Børsen. Femina roser Ken Follett for at skrive, så man føler, men selv står midt i historien, og Politiken har også rost waliserens sprog, som de beskriver som flydende og uprætentiøst, derudover hylder avisen Ken Folletts arbejde i de historiske romaner, ”han kan sit historiske stof ned i imponerende detaljer, og han er en mester i håndværket at lægge den helt store mosaik.” Børsen beskriver Ken Follett bøger, når de er bedst, som bøger læseren bliver både underholdt og klogere af, hvilket de finder Den evige ild til at være et godt eksempel på.

Jordens søjler og Uendelige verden

Hvis du ikke allerede har læst Ken Folletts to tidligere, fantastiske historiske romaner, så kan du læse mere om dem her.

Du kan se hele vores udvalg af Ken Follett bøger her


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner