Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage92
blogImage92

Ny lækker kogebog fra Louisa Lorang

Den karismatiske madskribent og TV-kok Louisa Lorang er aktuel med ny lækker kogebog. Bogen er en samling af lækre og nemme opskrifter, som du kan lave på kun 30 minutter. Læs med her og bliv klogere på den nye bog.

af

- d. 16. februar 2017

Louisa Lorang er nok bedst kendt som den smilende og karismatiske TV-kok fra Go’ Morgen Danmark, hvor hun toner frem på skærmen og guider TV2’s seere til nem og lækker madlavning.

Men Louisa Lorang er også kendt som madskribent på en lang række danske magasiner, blandt andet Alt for damerne og Femina.

Her deler hun ud af sine erfaringer i køkkenet og hjælper læserne til mere tid i hverdagen ved hjælp af nem og lækker mad. Derudover arbejder hun jævnligt sammen med forskellige andre virksomheder som Aarstiderne, Urtekram og Kræftens Bekæmpelse, hvor hun er ambassadør for den gode sag og den gode smag.

Nem og lækker hverdagsmad

Netop den lækre og nemme hverdagsmad er en af Louisa Lorangs mærkesager, og hun har gjort det til sin madmission at gøre det nemt at lave velsmagende og sund mad. Både i sit virke som TV-kok og madskribent er det denne vision med madlavningen, der er i fokus.

Også i den nyeste bog fra Louisa Lorang er det den nemme, smagfulde hverdagsmad, der er i fokus. Bogens undertitel er nemlig 30 dage, 30 opskrifter, 30 minutter. Der er altså en hel klar mission med denne bog: Lækker mad, der skal kunne laves på en halv time eller kortere tid.

Bogen er fyldt med lækre opskrifter og byder på både kendte klassikere som kylling i karry, frikadeller og hakkebøffer. Derudover får du nye smagfulde opskrifter, der er sammensat af Louisa selv ­– med den gode smag for øje. 

Louisas madplan udkommer den 17. februar. 

Du kan læse meget mere og Louisa Lorang og finde alle hendes bøger her. 

Flere bøger af Louisa Lorang 

Foto: Chris Tonnesen

Se også vores kæmpe udvalg af kogebøger, med de nyeste opskriftsbøger og masser af klassikere.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner