Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage262
blogImage262

Ny nervepirrende krimi fra Arne Dahl

Arne Dahl startede med stor succes en ny krimiserie med bogen SKYGGEZONE, og nu er anden bog i serien kommet. Læs mere om INDLAND den nyeste, hæsblæsende krimi fra Arne Dahl.

af

- d. 26. september 2017

Den nyeste bog fra Arne Dahl, Indland, er den anden bog i den nye serie fra den yderst populære svenske forfatter, der står bag bøgerne om A-gruppen og Opcop-serien. Indland er anden bog om Berger og Blom, som forlaget selv beskriver som en rejse ind i mørkets iskolde hjerte.

 

Serien om Berger og Blom

Serien er blevet beskrevet som mere dristig og mere fængslende end før. Den nye bog om Berger og Blom er også blevet sammenlignet med en spionthriller af en svensk anmelder, fordi bogen emmer af fart og spændingsopbygning. Nøjagtig lige som den første bog, Skyggezone, gjorde, og som fik en dansk anmelder til at beskrive den som havende et så vildt tempo, at hverken Berger eller læseren får tid til at ånde ud.

Ny vinkel på Nordic Noir

 

Skyggezone og netop Arne Dahls håndværk fik også mange roser med på vejen, efter bogens udgivelse i 2016. Arne Dahl af blevet beskrevet som en mester med en fantastisk virtuositet, der kan noget helt exceptionelt med sproget. Den nye serie fra Arne Dahl er derudover hyldet for at være et skidt væk fra Nordic Noirs tendens til panoramiske sociale dystopier og for mere at nærme sig den synsvinkel, vi kender fra dogmefilm, der kommer tættere på og viser folk og verdenen på rå og enkel vis. Det er også filmens verden som anmelderen fra Dagens Nyheter i Sverige tyer til for at beskrive Skyggezone. Foruden endnu en bemærkning om den yderst elegante måde, som Arne Dahl har konstrueret handlingen på, så beskrives Skyggezone som havende noget nærmest dramaturgisk over sig. Skyggezone og Indland hænger utrolig godt sammen, og Arne Dahl og opbygget en serie, hvor det nærmest er umuligt ikke at gå i gang med Indland lige efter man har læst sidste side af Skyggezone.          

Find alle Arne Dahl bøger på hovedsiden.  


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner