Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage267
blogImage267

Ny spændingsfyldt bog fra Dan Brown

Dan Brown er tilbage med endnu en bog, hvor Robert Langdon ender i en vild jagt i krydsfeltet mellem religion, kunst, symboler og skjulte koder. Læs mere om Dan Browns nye bog OPRINDELSE her.

af

- d. 03. oktober 2017

Med Oprindelse giver Dan Brown os hæsblæsende underholdning, da hans populære hovedperson Robert Langdon bliver kastet ud i endnu et kapløb mod tiden, hvor han skal afkode skjulte symboler for at finde frem til sandheden.

Denne gang er det moderne kunst, der skal ransages, og det er nogle af Spaniens største byer, som får besøg af Robert Langdon og alle bogens læsere. Robert Langdon er inviteret til det postmoderne Guggenheim-museum i Bilbao, hvor hans forhenværende elev, Edmond Kirsch, skal afsløre en opdagelse, der kommer til at ryste både den videnskabelige og den religiøse verden. Men det sker ikke gnidningsløst, og det ender med, at Robert Langdon må redde trådene ud og finde frem til Kirschs opdagelse og den chokerende sandhed, som længe har undveget os alle. Læs beskrivelsen af Oprindelse af Dan Brown her.

Samspillet mellem videnskab og religion

Dan Brown er kendt for at skrive bøger, der foregår i krydsfeltet mellem religion, kunst, videnskab og symboler, som er fyldt med skjulte koder, som vores helt skal løse. Dan Browns fascination af samspillet mellem det religiøse og videnskabelige har rod helt tilbage i hans barndom. Du kan læse mere om Dan Brown og se hele vores udvalg af hans bøger her.    

En af verdens mest sælgende

Dan Brown er i top 2 på listen over de forfattere, som kan sælge flest bøger hurtigst. Han er kun overgået af J.K. Rowling. Dan Browns popularitet blandt læsere i hele verden er ikke til at tage fejl af. Kæmpesuccesen Da Vinci Mysteriet har solgt mere end 80 millioner eksemplarer, og han har i alt solgt mere end 200 millioner bøger. Dan Brown bøger bliver også udgivet i mere end 55 lande! Så det er ikke det store chok, at den nyeste bog er længe ventet blandt læsere i hele verden.     


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner