Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage240
blogImage240

Nye bøger om sundhed og sund mad

Der er netop kommet to virkelig spændende bøger om sundhed og sund mad fra Politiken. SPIS ORDENTLIGT er en guide til den danske forbruger og SALATSNEDKER hjælper dig med at lave spændende salater til hverdag.

af

- d. 21. august 2017

Vi har dykket ned i vores store udvalg af koge bøger og fundet de nyeste bøger om sundhed og sund mad.

Spis ordentligt af Andreas Lindqvist og Christian Nørgaard guider den danske forbruger igennem fødevarejunglen. For hvad er egentligt godt for os, og hvad er dårligt? Man hører det ene et sted og det modsatte et andet. I bogen her tager Andreas Lindqvist og Christian Nørgaard fat i spørgsmål, som f.eks. er buræg så onde, som folk siger? Kan kød være klimavenligt? Hvor farlige er sprøjtede afgrøder? Og er økologi altid bedst? Med Spis ordentligt får du en guide til, hvad der er fup, og hvad der er fakta.

Ditte Ingemann er netop kommet på gaden med bogen Salatsnedker, der kan hjælpe os med at blive bedre til at lave spændende salater hver dag! I bogen får du 75 nye, sprøde, sunde og saftige salatopskrifter til enhver lejlighed og for enhver smag. Bogen gennemgår Dittes ”10 superhelte” i salatmæssig sammenhæng: spidskål, blomkål, tomat, squash, græskar, fennikel, jordskok, glaskål, aubergine og knoldselleri og giver læseren gode råd om, hvad de 10 ingredienser kan bruges til, hvilke krydderier de passer godt sammen med, og hvordan konsistens og smag bliver ved forskellig former af tilberedning.

Andre populære sundhedsbøger


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner