Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage268
blogImage268

Nyt fra Fredrik Backman!

Fredrik Backman, som du kender fra EN MAND DER HEDDER OVE, er ude med en ny humoristisk roman – tag med Backman til Sverige, når du læser BJØRNEBY. Lær mere om forfatteren og hans bøger her.

af

- d. 05. oktober 2017

Fredrik Backman er kendt for at skrive vidunderlig humoristiske bøger om ting og situationer, som vi alle kan sætte os ind i. Det nyeste skud på stammen af sjove bøger fra Backman hedder Bjørneby og handler om mennesker, der bor i en lille by, men som har store drømme.

Vejen mod at blive forfatter

Efter en række kedelige jobs kom den 25-årig Fredrik Backman ud for en identitetskrise og var i tvivl om, hvad det egentligt var, han skulle bruge sit liv på. Derfor gav han sig selv et år – et år hvor han sendte sine skriverier ind til en række aviser og magasiner i Sverige. Han skrev om hverdagen og ting, som han selv havde oplevet. Hvis det ikke bar frugt, ville Fredrik Backman vende tilbage til jobbet som truckfører.

Heldigvis for os kom det ikke til at ske. Inden det store gennembrud som forfatter skrev han blogindlæg og artikler til aviser og magasiner. Hans første bog, En mand der hedder Ove, fra 2012 kom til at ændre alt. Debutromanen blev en stor succes, den solgte en halv million eksemplarer alene i Sverige, er blevet filmatiseret og er solgt til udgivelse i 30 lande. En mand der hedder Ove fik både gode anmeldelser og er blevet en bestseller – ikke kun i Sverige men også i en række andre lande. Nu er Fredrik Backman klar med endnu en bog, der kan give os et smil på læben.

Den nyeste bog fra Fredrik Backman

Bjørneby fra Fredrik Backman udkommer den 6. oktober. I bogen møder vi blandet andet Mira, som står overfor en skillevej, og ishockeyspilleren Peter. Mira bor i Bjørneby, som Peter lige er flyttet tilbage til. Læs mere her.

 

Andre titler fra Fredrik Backman

Her kan du læse mere om Fredrik Backmans tidligere udgivelser fra debutbogen En mand der hedder Ove til Ting, min søn skal vide om verden, som udkom sidste år.

 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner