Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage175
blogImage175

Nyt fra Maren Uthaug!

Maren Uthaugs anden bog HVOR DER ER FUGLE er på gaden nu. HVOR DER ER FUGLE er en slægtsroman fyldt med hemmeligheder og bedrag – men hvem er det i virkeligheden, der bedrager, og hvem bliver bedraget?

af

- d. 05. maj 2017

Den populære tegneseriestribeskaber Maren Uthaug er endnu engang på banen med en fantastisk roman. Hvor der er fugle er hendes anden bog, og ligesom i debutbogen, Og sådan blev det, har bogen taget sit udspring i Maren Uthaugs egen historie, da den foregår et sted, hvor Maren Uthaugs familie kom i mange år, og hvor de havde en slægtsgård, indtil den blev taget fra dem af militæret, som skulle bruge pladsen til at lande på.

Kender man virkelig sine nærmeste?

I Hvor der er fugle møder vi Johan, der gifter sig med Marie, på trods af at han i virkeligheden elsker Hannah – men han gør det for sin mor. Parret bor i et gammelt og rødmosset fyrtårn, der ligger på et lille rev uden for den norske by, der ligesom bogens forfatter hedder Uthaug. Et sted hvor blæsten er så voldsom, at de må binde deres børn fast, så de ikke bliver blæst i havet. Men intet er som Johan gerne ville have det, og han sidder i det røde fyrtårn og føler, at livet har bedraget ham – hans søn tror, han er en kalv, datteren er besat af mænd og hans kone, Marie, lugter bare forkert. Men pludselig bliver man som læser i tvivl om, hvem det i virkeligheden er, der bliver bedraget.

Hvor der er fugle skildrer en familie, der, på trods af at de lever tæt og isoleret, ikke kender hinanden, og et samfund der er lille og tillukket, hvor alle er i familie med hinanden, og hvor der er historier, som man ikke engang tør hviske til sine nærmeste. Du kan læse meget mere herunder.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner