Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage218
blogImage218

Nyt fra Maya Banks!

Hvis du endnu ikke har læst en af Maya Banks’ fantastiske bøger, så er tiden inde! Den nyeste TÆMMET er anden bog i den erotiske serie Enforcers. Læs mere om forfatteren og serien her.

af

- d. 03. juli 2017

Fra forfatterdrøm til virkelighed

Maya Banks har altid elsket at skrive, og har skrevet kærlighedshistorier helt tilbage fra tiden i folkeskolen, men for Banks var afstanden mellem at skrive og at blive en udgivet forfatter så stor, at hun knapt turde drømme om det sidste. Det var faktisk først efter, hun havde fået sit tredje barn, at Banks besluttede sig for at prøve – for hun havde intet at tabe. Der ville gå nogle år, inden børnene skulle starte i skole, og hun selv skulle tilbage på arbejde. Derfor besluttede Maya Banks sig for at bruge mellemtiden på at bruge kræfter på forfatterdrømmen. Fire år – og en del op- og nedture – senere havde hun ikke bare én men to kontrakter med to forskellige forlag og var godt på vej i rejsen som fuldtidsforfatter.

Godt og blandet men med en lykkelig slutning

Noget at det som Maya Banks holder meget af som forfatter er at skrive forskellige typer af kærlighedsromaner, da det gør, at det føles friskt og spændende hver gang, uanset om det er en kærlighedshistorie i en historisk baggrund eller en moderne en af slagsen.

Som læser er Maya Banks og selv glad for at læse lidt af hvert, hun kalder selv sin smag for eklektisk og beskriver sig selv som værende ret nem at gøre glad – det eneste hun har brug for er en lækker omgang romantik og en lykkelig slutning.

Tæmmet – Enforcers 2

Den nyeste bog af Maya Banks, der har ramt Danmark er den erotiske bog Tæmmet, som tager tråden om Evangeline og Drakes forhold op efter Besat. Evangeline er knust efter Drake svigtede hende, og da han beslutter sig for at vinde hende tilbage, må Evangeline beslutte sig for, om hun tør åbne sit hjerte op igen.

Hvis du endnu ikke har fået fingrene i den første Enforcers bog, Besat, så kan du læse mere om den herunder.

Maya Banks er kendt for at skrive hede og gode kærlighedsromaner, og du kan finde hele Plusbog.dks udvalg af Maya Banks’ bøger på vores hovedside.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner