Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage38
blogImage38

Nytårsforsæt – Sundhedsbøger til det nye år

Find inspiration til at komme i mål med dine nytårsforsæt med de nyeste bøger om sundhed, træning og kost, så kan du starte 2017 på en god måde og bliv klar til hvad end året har at byde på.

af

- d. 02. januar 2017

Mangler du inspiration til at komme godt i gang i det nye år, så du kan starte 2017 godt ud? Så er der masser af hjælp at hente, der udkommer nemlig en række gode sundhedsbøger i slutningen af december og starten af januar, som kan hjælpe dig godt på vej.

Uanset om det er et decideret vægttab, du er ude efter, eller om du mere er på udkig efter en træningsguide, så du kan komme i form eller blive mere tonet, kan disse bøger være et godt skridt i den rigtige retning. Kom godt i gang med dit nytårsforsæt med f.eks. Træn Spis Lev af Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Frida Hallqvist, Kom i form på 6 uger af Anne Bech eller Healthy Skinny Bitch af Sara Jin Smidt, der alle hjælper med både træning og kostplanlægning. Hvis der skal være fokus på kosten, kan det være, at det er Sense bogen Mad med hjerte og fornuft 3, du skal have fat i.

I bogen Træn Spis Lev får du de gode råd og tips i forhold til træning og kost, som har hjulpet Maria Lucia Heiberg Rosenberg til et vægttab på 10 kg på kun 12 uger. Dette er en god guide til en livsstilsændring og et varigt vægttab.

Anne Bechs Kom i form på 6 uger er en bog med nemme opskrifter, en nøjagtig kostplan og en komplet træningsplan til mænd. Gå fra hverdagskrop til en veltrænet krop med fitness-eksperten Anne Bechs kost- og træningsplaner.

I bogen Healthy Skinny Bitch af Sara Jin Smidt får du en række kostprincipper, der lærer dig forskellen mellem slankende kost og en kost, der skal holde vægten. Derudover får du tre forskellige træningsprogrammer, så du kan tilpasse din træning efter din hverdag.

Med Suzy Wengel og Ida Holms Med hjerte og fornuft 3, får du en bog efter Sense princippet, som kan hjælpe dig med at indføre mere grønt i din hverdagsmad. Bogen hjælper dig nemlig til at finde måder, som du kan bruge til at snige flere grøntsager ind i din madlavning.

Du kan også se frem til Sofia Manning og Marie Steenbergers bog Madmentor, der udkommer den 29. januar. *

 

* denne titels udgivelse er flyttet til den 2. februar.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner