Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Træning & livsstil

Nytårsforsæt – Sundhedsbøger til det nye år

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 2. januar 2017

Find inspiration til at komme i mål med dine nytårsforsæt med de nyeste bøger om sundhed, træning og kost, så kan du starte 2017 på en god måde og bliv klar til hvad end året har at byde på.

Mangler du inspiration til at komme godt i gang i det nye år, så du kan starte 2017 godt ud? Så er der masser af hjælp at hente, der udkommer nemlig en række gode sundhedsbøger i slutningen af december og starten af januar, som kan hjælpe dig godt på vej.

Uanset om det er et decideret vægttab, du er ude efter, eller om du mere er på udkig efter en træningsguide, så du kan komme i form eller blive mere tonet, kan disse bøger være et godt skridt i den rigtige retning. Kom godt i gang med dit nytårsforsæt med f.eks. Træn Spis Lev af Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Frida Hallqvist, Kom i form på 6 uger af Anne Bech eller Healthy Skinny Bitch af Sara Jin Smidt, der alle hjælper med både træning og kostplanlægning. Hvis der skal være fokus på kosten, kan det være, at det er Sense bogen Mad med hjerte og fornuft 3, du skal have fat i.

I bogen Træn Spis Lev får du de gode råd og tips i forhold til træning og kost, som har hjulpet Maria Lucia Heiberg Rosenberg til et vægttab på 10 kg på kun 12 uger. Dette er en god guide til en livsstilsændring og et varigt vægttab.

af Frida Hallqvist og...
Indbundet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 178 kr.
  ( 270,00 kr. )
Træn spis lev , af Frida Hallqvist og Maria Lucia Heiberg Rosenberg
Beskrivelse:
Med TRÆN SPIS LEV af Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Frida Hallqvist kommer læseren tættere på Maria Lucia, der tabte 10 kg på 12 uger, og med bogen kan læseren selv følge den fantastiske kur og opnå samme resultater som Maria Lucia.
TRÆN SPIS LEV er skrevet til dem, der drømmer om at finde en ro og balance i sin krop. Den er til dem, som er klar til at droppe dårlige undskyldninger, negative tankemønstre og dagligdagens rutiner, som alle kan være med til at stoppe et vægttab og en livsstilsændring.

Bogen indeholder et skræddersyet kost- og træningsprogram, der sammen med en trin for trin guide hjælper dig med at opnå de bedste resultater, så du ikke bare får et livsstilsændrende men også vedvarende vægttab. Med de effektive træningsøvelser, som kan udføres alle steder og af alle, får du en stærk og veltrænet krop. Med det lette og lækre kostprogram får du 30 opskrifter, der alle bygger på rene råvarer og giver lækre smagsoplevelser, hvilket gør det lettere end nogensinde før at spise sund og slankende mad.

TRÆN SPIS LEV giver dig de værktøjer, som du har brug for at komme i mål med de vægttab og for at blive stærkere i både krop og sind – så du også kan holde vægten efter kuren. Sammen med sin personlige træner Frida Hallqvist har Maria Lucia opnået resultater, som hun ikke havde turde drømme om. Gennem de sidste 12 år har hun kæmpet med sin vægt, men efter Maria Lucia fandt ind til kernen i sit problem, har hun ændret sin livsstil for altid. Det er nemlig ikke kun tallet på badevægten, det handler om. Det handler også i den grad om, hvordan man behandler sig selv og hvordan man har det indeni.

I bogen her viser Maria Lucia ikke kun sin transformation men deler også åbenhjertigt ud af sine tanker om sin krop, om mad og om træning. Det giver et indblik i hendes største bekymringer, hvorfor hendes vægt gik op og ned og ikke mindst hvordan hun i dag er kommet dertil, hvor hun mere end nogensinde kan hvile i sig selv.

Køb TRÆN SPIS LEV af Maria Lucia Heiberg Rosenberg og Frida Hallqvist billigt hos Plusbog.dk.

Anne Bechs Kom i form på 6 uger er en bog med nemme opskrifter, en nøjagtig kostplan og en komplet træningsplan til mænd. Gå fra hverdagskrop til en veltrænet krop med fitness-eksperten Anne Bechs kost- og træningsplaner.

af Anne Bech
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 78 kr.
  ( 99,95 kr. )
Kom i form på 6 uger , af Anne Bech
Beskrivelse:
KOM I FORM PÅ 6 UGER er til mænd, der ønsker at forvandle hverdagskroppe til veltrænede kroppe. Personlig træner og fitness-ekspert Anne Bech har plukket fra sine bøger og skærer nu ind til benet og giver præcis det, der behøves for at komme i form på 6 uger – hverken mere eller mindre. Kan det overhovedet lade sig gøre? Ja. Hemmeligheden ligger i et effektivt, gennemplanlagt træningsprogram og en stram kostplanlægning, der booster fedtforbrændingen, muskelopbygningen og holder stressniveauet nede.BOGEN INDEHOLDER Nøjagtig kostplan med nemme opskrifter Komplet træningsplan, der bygger kroppen op på 6 uger Tips og tricks til at holde motivationen i top

I bogen Healthy Skinny Bitch af Sara Jin Smidt får du en række kostprincipper, der lærer dig forskellen mellem slankende kost og en kost, der skal holde vægten. Derudover får du tre forskellige træningsprogrammer, så du kan tilpasse din træning efter din hverdag.

af Sara Jin Smidt
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 157 kr.
  ( 270,00 kr. )
Healthy Skinny Bitch , af Sara Jin Smidt
Beskrivelse:
HEALTHY SKINNY BITCH af Sara Jin Smidt giver dig redskaberne til et varigt vægttab. Sara Jin Smidt, der er kendt som the healthy skinny bitch, deler her i sin bog ud af viden om kost og træning. 

Hvis man ønsker at tabe sig, blive mere tonet og komme i form, skal man have den rigtige viden, prioritering og være villigt til hårdt arbejde. I bogen HEALTHY SKINNY BITCH hjælper træningseksperten, Sara Jin Smidt, med dette, så du kan komme til at opnå dine mål og stå knivskarpt.

Bogen leverer ikke en mirakelkur, der begår sig på ekstremerne, men derimod på kostprincipper med udgangspunkt i helt almindelig mad til helt almindelige mennesker samt en no bullshit tilgang til træning.

Med Sara Jin Smidts kostprincipper lærer du, hvad forskellen er på at spise slankende og på at spise sundt for at holde vægten. Bogen lærer dig, hvordan du skal spise, så du ikke er hægt op på en kostplan, men selv er i stand til at træffe de rigtige valg både derhjemme, og når du er ude. 

HEALTHY SKINNY BITCH indeholder også tre træningsprogrammer og giver derudover læseren redskaberne til at sætte realistiske mål for sig selv. Du får et 60 minutters full body-toning program, et 45 minutter langt body-weight program samt et quick program på kun 30 minutter, som du kan bruge, når tiden er knap.

Sara Jin Smidt, der til dagligt er kostvejleder og personlig træner og har en kandidat i Human Nutrition, har udviklet principperne til HEALTHY SKINNY BITCH på baggrund af sin mangeårige erfaring. Med bogen giver hun læseren den nødvendige viden, der ligger til grund for et varigt vægttab. Det, der tæller i sidste ende, er din krop, din kamp og dine resultater.

Med Suzy Wengel og Ida Holms Med hjerte og fornuft 3, får du en bog efter Sense princippet, som kan hjælpe dig med at indføre mere grønt i din hverdagsmad. Bogen hjælper dig nemlig til at finde måder, som du kan bruge til at snige flere grøntsager ind i din madlavning.

af Suzy Wengel og Ida...
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 116 kr.
  ( 180,00 kr. )
Mad med hjerte og fornuft 3 , af Suzy Wengel og Ida Holm
Beskrivelse:
MAD MED HJERTE OG FORNUFT – MERE GRØNT er tredje opskriftsbog af bestsellerforfatteren Suzy Wengel, der står bag slankekonceptet Sense. I MAD MED HJERTE OG FORNUFT – MERE GRØNT får Suzy Wengel selskab af Ida Holm, der har arbejdet med kostomlægning og rådgivning om vægttab i mange år. Sammen giver de dig her endnu flere lækre opskrifter, der alle passer ind i livsstilen Sense. Fælles for opskrifterne i denne bog er, at de indeholder ekstra meget grønt og endnu flere grønsager. Der er rig mulighed for at finde ny inspiration til din madlavning, og alle med fornuft – Sense – i fokus. Rigtig god appetit!
 
Tag et kig i bogen HER

Du kan også se frem til Sofia Manning og Marie Steenbergers bog Madmentor, der udkommer den 29. januar. *

 

af Sofia Manning og M...
Indbundet, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 188 kr.
  ( 249,95 kr. )
Madmentor - fra indre kaos til madro , af Sofia Manning og Marie Steenberger
Beskrivelse:
MADMENTOR - FRA INDRE KAOS TIL MADRO af Sofia Manning

De fleste ved godt, hvad der skal, for at de taber sig og lever sundere, men har problemer med at efterleve det. Og mange drømmer om at leve sundere og tabe de overflødige kilo men er kørt træt i kostregler og slankekure.
Er du én af dem? Så giver Sofia Manning dig her gode råd til at bryde dine dårlige vaner. Bogen er opbygget som et decideret coaching-forløb, som guider dig til at finde din naturlige vægt og nå de mål, du sætter dig. Bogen er fyldt med inspirerende opskrifter, så du kan komme godt i gang med dine nye, sunde vaner.

* denne titels udgivelse er flyttet til den 2. februar.

Tags:   TræningKostSundhedLivsstil

Mest populære

Mia anbefaler 5 af forårets bestsellere


Bibliotekatten: Gode tips til højtlæsning med dit barn


Ord fra en bibliofil anbefaler: Astrid Lindgren bøger - for store og små


Mia smager Michelle Kristensens opskrifter


7 sikre bog-gaver til konfirmanden


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display