Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Bøger om kongehuset

I forbindelse med tronskiftet, har vi samlet de bedste og nyeste bøger om de kongelige, som du finder lige her.

 
Anne Sofie Krag er uddannet journalist og har tidligere skrevet bøger om bl.a. Prinsesse Benedikte og statsminister Mette Frederiksen. Hun er på trapperne med den nye bog om Kong Frederik X's liv og historie fra barn til voksen, som bliver fortalt i en smuk bog med masser af billeder.
 
Bogen udkommer 28-02-2024 og du kan allerede nu forudbestille den her på Plusbog.dk, så den lander i din postkasse på dagen!
 
 

Sigurd Fortæller er en populær serie som med skønne illustrationer, gør store emner let forståelige for børn og nu får vi altså også mulighed for at nyde fortællingen om Danmarks nye konge i dette format. Bogen lægger op til hyggelige stunder blandt børn, deres forældre og bedsteforældre, og med bogen følger også en QR kode til en helt ny Sigurd-sang om Danmarks nye konge.

Bogen udkommer 07-03-2024 og den kan selvfølgelig også forudbestilles via linket herunder.

 

Jens Andersen står bag flere af udgivelserne herunder, bl.a. de to nyeste bøger Kongeord og 500 citater af Dronning Margrethe. Jens Andersen har udgivet en lang række biografier, hvor læseren får lov at komme helt tæt på de mennesker han skriver om - også de kongelige.

Den helt nye bog 500 citater af Dronning Margrethe indeholder nogle af de sjoveste og skarpeste citater fra H.M. Dronning Margrethe. Citaterne stammer både fra interviews,samtaler, bøger og selvfølgelig fra hende velovervejede taler.

Kongeord får vi H.M Kong Frederik 10.'s personlige visioner for kongegerningen og bogen e udkommet blot få dage efter tronskiftet.

 

 

af

- d. 23. januar 2024


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner