Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage196
blogImage196

Perfekt sommerromantik

Forelsk dig i Colleen Hoovers fantastiske kærlighedsromaner. Her kan du læse mere om Colleen Hoovers romantiske romaner og få en smagsprøve på den nyeste DET ENDER MED OS, som er den perfekte sommerlæsning.

af

- d. 30. maj 2017

Colleen Hoovers bøger er nogle af nyere tids mest populære New Adult, kærlighedsromaner. Læsere verden over elsker hendes bøger, der rammer ind i hjertekulen og kan alt fra at frembringe sommerfugle i maven til ukontrolleret hulken. Colleen Hoover kan noget med sine bøger, og hendes læsere er ikke i tvivl om, at hun skriver nogle af de bedste kærlighedsromaner! Den nyeste Det ender med os vandt i 2016 titlen som den bedste romantiske bog i Goodreads Choice Awards med hele 59.546 læserstemmer.  

Colleen Hoover er en af pionererne bag den genre, der har fået betegnelsen New Adult. New Adult rammer ind i det tidsrum, hvor man ikke er rigtig voksne og ikke er rigtigt børn. Hovedpersonerne befinder sig derfor ofte på universitetet eller college eller er lige kommet ud på arbejdsmarkedet og skal for første gang for alvor til at stå på egne ben og finde sin plads i samfundet. Colleen Hoover har så tilført et godt skud romantik og er kendt for sine dåne-værdige mandlige karakterer.

Ny bog fra Colleen Hoover

Det ender med os er den nyeste bog fra Colleen Hoover, som har ramt det danske marked. Forlaget beskriver bogen som en uforglemmelig historie, der handler om kærlighedens pris. Den er både modig og dybt personlig, og Colleen Hoover leverer endnu en gang en hjerteskærende fortælling i tråd med Forbandede kærlighed og Måske en dag, som de danske læsere har taget imod med stor læselyst. Her kan du læse et uddrag af Det ender med os:

 

Colleen Hoovers kærlighedsromaner

Her kan du læse mere om alle Colleen Hoovers fantastiske, romantiske romaner. Den første, der udkom på dansk, var Forbandede kærlighed, hvor danske læser forelskede sig i Tate og Miles’ historie, i Måske en dag var det Sydney og Ridge, som fik vores hjerter til at banke og nu er turen kommet til Lily og Ryle.   


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner