Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
Lea Hvidt Kessler er forfatteren bag Bryllupsplanlæggeren
Lea Hvidt Kessler er forfatteren bag Bryllupsplanlæggeren

Planlæg dit bryllup med Lea Hvidt Kessler

Lea Hvidt Kessler har netop udgivet sin nye bog Bryllupsplanlæggeren, hvor hun guider kommende par gennem hele processen i planlægningen af brylluppet fra første tanke til den store dag. Læs med her og kom tættere på Leas mål med bogen.

af

- d. 10. april 2019

Min nye bog, Bryllupsplanlæggeren, er netop udkommet, og jeg er enormt spændt på at dele den med alle de nye kommende brudepar. Jeg har lavet denne bog, fordi jeg så det som en mangel, og samtidig et behov, for alle dem, som gerne vil planlægge sin egen dag og fest selv.

Det er ikke svært at planlægge sit eget bryllup, men man skal heller ikke under­vurdere den tid og de tanker, man skal lægge i det. Rom blev ikke bygget på én dag, og det gør drømmebrylluppet heller ikke! Men det er samtidig heller ikke en opgave, som kun en bryllupsplanlægger kan udføre. Alle kan planlægge og arrangere deres eget vellykkede bryllup, hvis man har en tidsplan og en guideline, som man sørger for at holde sig til.

Der er mange følelser indblandet, når man går igennem processen med at plan­lægge sit bryllup. De udløses af drømme, tanker, kærlighed og nogle gange også skuffelser. Men som i ethvert eventyr ender brylluppet altid lykkeligt, og den store dag bliver meget mere, end man havde forestillet sig.

Min baggrund for at kunne guide kommende brudepar igennem planlægningen af deres bryllup er flere. Jeg er udannet performance designer, hvilket i det store og hele handler om at designe performances og events. Jeg har tidligere været bryllupsarrangør, og så har jeg netop arrangeret og holdt mit eget bryllup. Et vellykket, romantisk og absolut fantastisk bryllup, som blev meget mere, end vi nogensinde kunne have drømt om! Et minde for livet, lige nøjagtig som et bryllup skal være!

Denne bog indeholder en tidsplan, og sådan en gør man klogt i at holde sig til. Jeg vil guide brudeparrene igennem hele processen af planlægning fra de første tanker, de gør sig om deres bryllup, og til den store dag, hvor alting skal være præcis, sådan som de to har drømt om og planlagt efter.

Når den store dag er vel overstået, kan man se tilbage på den sammen som æg­tefolk. Derfor er bogen lavet, så den også kan bruges som en mindebog. Man kan fjerne omslaget på bogen og lave sin egen forside med yndlingsbilledet fra brylluppet, og inde i bogen kan man skrive noter, indsætte billeder, indbydelse, menukort osv. På den måde kan man give bogen nyt liv og lade den blive brudeparrets helt personlige minde om en af livets allerstørste dage.

Jeg håber at få lov at hjælpe og ikke mindst inspirere rigtig mange kommende brudepar med min nye bog.

Er I klar? Det er jeg! Lad festen begynde!

De allerbedste hilsner

Lea


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner