Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
20% rabat på din første medlemsordre!
Denne kampagne udløber i aften kl. 23:59
Kurv

Populære højtlæsningsbøger

Mangler du inspiration til nye højtlæsningsbøger til dit barn eller barnebarn, som samtidig er den perfekte gaveidé? Så læs med her.

af

- d. 02. maj 2022

Højtlæsning er enormt vigtigt for børns læselyst og deres læsefærdigheder. Så tag barnet på skødet og læs en god bog sammen i sofaen i de kolde vinteraftner eller i hængekøjen på en varm sommerdag. De fleste børn elsker den rolige stund, hvor den virkelige verden lukkes ude, og der kun er jer, bogen og den verden, som litteraturen åbner op for.

Herunder finder du vores bud på de bedste og mest populære højtlæsningsbøger lige nu:

 

1. Serien ALLE TIDERS BØGER

Den populære serie ALLE TIDERS BØGER, er en guldgrube af klassiske børnebøger og eventyr, som ikke tidligere har været udgivet sammen. Mød fx Vitello, Rita og krokodille, Villads fra Valby, Mimbo Jimbo, H.C. Andersen-eventyr, Kaalunds fabler, Palle alene i verden, Halfdan Rasmussens børnerim og rimene fra Min mormors gebis, samt Cirkeline, Betty, Kaj, Carl og Lille Frø. Juleudgaven indeholder naturligvis alle de mest kendte julehistorier Peters jul, Den lille pige med svovlstikkerne, God jul Cirkeline, Lotte kan nemlig alt – næsten og Drengen der drog nordpå med sin far for at finde julemanden, og i ferie-udgaven er temaet for fortællingerne selvfølgelig ferietid.

Serien består - indtil videre - af fire bøger i serien: ALLE TIDERS BØGER vi læser sammenALLE TIDERS BØGER vi læser igen, ALLE TIDERS BØGER vi læser til jul og ALLE TIDERS BØGER vi læser i ferien.

ALLE TIDERS BØGER vi læser i ferien udkommer den 30.05.22. og kan bestilles her:

 

De andre bøger i serien er allerede udkommet og kan købes her:

 

2. Serien Nu er jeg...

Den skønne serie Nu er jeg... er Disney-historier tilpasset barnets alder. Alle bøger indeholder 96 smukke sider og 6 fantastiske illustrerede Disney-fortællinger med nogle af de mest kendte figurer fra Disneys magiske univers. Undervejs i historierne stilles der spørgsmål, som hjælper med at forstå handlingen og med at skærpe barnets iagttagelsesevne. Bagerst i bogen opsummeres historierne på et dobbeltopslag, der kan være udgangspunkt for en samtale mellem barnet og den voksne.

Bøgerne udkommer den 02.06.22. og kan bestilles her:

 

3. Grydeklar - Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne

11 sjove godnathistorier, som med garanti får dit barn til at smile i søvne. 11 kendte danske forfattere har skrevet de mest vanvittige og morsomme historier om fx drengen Jørgen med verdens største numse, Farve-Laura, som får hendes forældre til at tage det skøreste tøj på på arbejde, og Vagn, som er verdens nærigste mand. Alle børn vil elske dem. Fra ca. 6 år.

Grydeklar - Godnathistorier, der får børn til at smile i søvne kan købes her:

 

4. Ferieklar - Godnathistorier, der sender børn på drømmerejse

10 sjove godnathistorier om rejser ud i hele verden med grinegaranti. Mød fx drengen Towli, som er opfostret af campister, Gud, der tager på all inclusive-ferie på Rhodos og troldene på Bornholm, som elsker at hoppe ned i cykelanhængere. Med Ferieklar er I sikre på sjove godnathistorier på ferien. Fra ca. 6 år.

Ferieklar - Godnathistorier, der sender børn på drømmerejse kan købes her:

 

5. Skoleklar - Godnathistorier der giver børn det bedste frikvarter

9 nye sjove godnathistorier om at starte i skole. Læs fx sandheden om, hvorfor madderne altid ender nede i bunden af skoletasken, hvorfor Peters lærere ikke tror på, at han altid kommer for sent, fordi en dinosaur spærrer vejen, og hvorfor stakkels Ruds stemme pludselig forsvandt, da han endelig startede i skole. Fra ca. 6 år.

Skoleklar - Godnathistorier der giver børn det bedste frikvarter kan købes her.

 

I serien fås yderligere bøgerne Juleklar - Godnathistorier der får børn til at glæde sig i søvne samt Kampklar - Godnathistorier der får børn til at drømme stort. De kan købes her:

 

6. 5 minutters eventyr

Glæd dig til 32 gennemillustrerede historier, der hver tager 5-10 minutter at læse højt, så de nemt kan passes ind i en travl hverdag. Bogen indeholder en række klassiske eventyr, fx Hans og Grethe, Tornerose og Snehvide, en række af H.C. Andersens mest elskede eventyr, fx Klods-Hans og Fyrtøjet, de bedste fra 1001 Nats Eventyr, bl.a. Ali Baba og de fyrretyve røvere samt Alladin og en lang række andre tidløse fortællinger. Med denne skattekiste af kendte eventyr og fortællinger er der altid tid til højtlæsning. Fra ca. 6 år.

5 minutters eventyr kan købes her:

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner