Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Rækkefølgeindlæg på Cilla & Rolf Börjlind
Rækkefølgeindlæg på Cilla & Rolf Börjlind

Rækkefølgen på Cilla & Rolf Börjlind bøger

Skal du have styr på makkerparret Cilla og Rolf Börjlinds Rönning Stilton krimi-bogserie, så er der hjælp at hente her. 

af

- d. 24. januar 2022

Cilla og Rolf Börjlinds Rönning Stilton-serie er en hæsblæsende og barsk krimiserie om politimakkerparret Olivia Rönning og Tom Stilton. Olivia Rönning og Tom Stilton er ikke umiddelbart et perfekt makkermatch. Olivia er ung og uerfaren, mens Tom er garvet og hæmningsløs.

Deres veje krydses første gang i bog 1., hvor Olivia er elev på politiskolen. Olivia får stukket Toms 25 år gamle og uopklarede sag i hånden, og det får Olivia til at kontakte Tom. Problemet er bare, at Tom er som sunket i jorden.

Rönning Stilton-serien hører til den lidt voldsomme krimigenre med masser af blod. Serien tager fat på aktuelle politiske debatter som flygtningekrisen, racisme og stoffer, og nu også Covid-19 og vacciner. 

  1. Springflod (2013) 
  2. Den tredje stemme (2015)
  3. Sort morgen (2015)
  4. Sov du lille (2017)
  5. Koldbrand (2019)
  6. Det kolde guld (2021)
  7. Den barmhjertige samaritaner (2022)

 

7. Den barmhjertige samaritaner (2022)

Den barnhjertige samaritaner er nyeste bog i serien og handler bla. om det hele verden har skulle forholde sig til i to år nu - nemlig Covid-19 og vacciner. 

 

6. Det kolde guld (2021)

Denne gang handler sagen om et mord og et lig, som de finder, på en mand som har været død i omkring 20 år. Olivia bliver sat på sagen, men får brug for Tom, der afbryder sin rejse og kommer hjem. 

 

5. Koldbrand (2019)

En brutal eksplosion får Sverige på den anden ende. Olivia og chefen Mette kommer på hårdt arbejde, mens Tom er taget på rejse. Olivia opdager uhyggelig fund i det svenske system. 

 

4. Sov du lille (2017)

Bogen foregår i 2015. Europa bliver ramt af flytningekrisen og især i Stockholm får man et godt billede af kaoset. Vi følger flygtningen, den nigerianske pige Folami. De smykker hun bærer hænger sammen med smykkerne på et dræbt barnelig.

 

3. Sort morgen (2015)

Olivia er efter et sabbatår tilbage hos politiet, og hurtigt får Olivia og Tom en makaber mordsag på hånden. Sagen har tråde tilbage i tiden, hvor Tom var tæt på at miste sit job. 

 

2. Den tredje stemme (2015)

Et mord i Frankrig sender Tom og hans ven en tur til Frankrig. Samtidig sker der ting og sager hjemme i Stockholm, hvor Olivia er blevet færdig på politiskolen. 

 

1. Springflod er første bind i serien om makkerparret Rönning og Stilton. 

Politi-eleven Olivia Rönning får til opgave at grave i en 25 gammel mordsag. Hendes første møde med Tom bliver lidt vanskeligt, da han er svær at få fat i. 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner