Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Rækkefølgen af Camilla Grebes krimiserier

Den svenske forfatter Camilla Grebe er kendt for sine velskrevne krimier, og det kan være svært at vide, hvor man skal begynde, og hvor man skal slutte læsningen. Derfor guider vi her på siden til rækkefølgen på Camilla Grebes bøger, så du kan læse dem fra start til slut. De kan dog også sagtens læses uafhængigt af hinanden, hvis du foretrækker det.

af

- d. 10. juni 2022

Det er uden tvivl som soloforfatter, at Camilla Grebe har haft størst succes. Hendes psykologiske krimier har modtaget stor ros fra læsere og anmeldere. Fælles for dem alle er da også, at de er ekstremt velskrevne, tager overraskende drejninger, har relaterbare karakterer med helt almindelige problemer og samtidig får læseren til at reflektere over det samfund, vi lever i. Det er formentlig også nogle af grundene til, at både Skyggejægeren og Husdyret blev kåret som årets svenske krimi, og begge blev hædret med Glasnøglen og titlen som bedste skandinaviske krimi i hhv. 2018 og 2020.

Få hele overblikket over rækkefølgen på Camilla Grebes bøger her. Klik på bogen for at læse mere om handlingen, lægge bogen på din ønskeliste eller købe den.

 

Rækkefølgen på Camilla Grebes solo-serie Den mørke side (eller Malin-serien):

 

1. Når isen brister (2016)

2. Husdyret (2018)

3. Dvale (2019) 

4. Skyggejægeren (2020) 

5. Alle lyver (2021)

6. Velkommen til evigheden (2022)

 

Siri Bergman-serien er skrevet i et samarbejde mellem Camilla Grebe og hendes søster Åsa Träff og udkom før solo-serien. Grebe og Träffs debutroman Jeg ser dig om psykologen Siri Bergman blev – mod de to søstres forventning – en stor succes. Debutten blev fulgt op af yderligere fire bind i serien, hvoraf to blev nomineret til årets svenske krimi.

Rækkefølgen på Siri Bergman-serien:

 

1. Jeg ser dig (2009)

2. Sort angst (2011)

3. Før du døde (2013) 

4. Manden uden hjerte (2014) 

5. Ild og dybt vand (2022)

 

I mellem de to serier skrev Camilla Grebe også trilogien Moskva Noir i samarbejde med Paul Leander Engström. Den er dog aldrig udkommet på dansk.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner