Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Helle Vincentz rækkefølge
Helle Vincentz rækkefølge

Rækkefølgen i Helle Vincentz spændingsromaner

Her kan du få et overblik over Helle Vincentzs spændende serier om både antropologen Sofie Munk og den drevne karrierekvinde Caroline Kayser.

af

- d. 19. februar 2019

Trilogien med netop Caroline Kayser i hovedrollen er af flere medier, blevet fremhævet for den dygtige skrivestil og det høje spændingsniveau der er i klasse med selveste John le Carre.De to bind i Serien om Sofie Munk er også fremhævet med skræmmende medrivende realisme og et højt anerkendt niveau, der efterhånden er Helle Vincentz varemærke.

Her er rækkefølgen over Helle Vincentz’ serie om antropologen Sofie Munk

Søster Min – 2. bind

Antropologen og den nyansatte privatefterforsker ved CJ Consult, Sofie Munk, får til opgave at finde en anonym medarbejder hos et dansk medicinalfirma, som står overfor lanceringen af en banebrydende pille mod depression og manglende sexlyst. Den ansatte har sendt ulovlige papirer til Lægemiddelstyrelsen. Det viser sig, at medarbejderen har sin egen dagsorden og har fjernet alt og alle, der står i vejen for pillens succes.

 

Stjålne Liv – 1. bind

Sofie Munk sættes i Stjålne liv til at undersøge, hvad der er sket med de reagensglas med befrugtede æg, som er forsvundet fra fertilitetsklinikken. Mik Karlsen er i gang med at se, hvordan han kan profilere sin minister, da politiet kommer med et varsel om en bombe i lufthavnen. Sofie og Mik har fat i hver sin ende af samme sag. En sag som om drab og dødstrusler.

 

Rækkefølgen i de psykologiske spændingsromaner om Caroline Kayser

Nukaakas kabale – 3. bind i serien

En gribende historie om stormagternes jagt på Grønlands råstoffer. Det vælter ind med trusler mod Nukaaka Nielsen, som afgør, hvem, der får adgang til Grønlands værdifulde råstoffer. Hun bliver advaret mod at lukke kineserne ind, men slår det hen som politisk chikane. Kort efter findes en af hendes nære medarbejder dræbt. Hvem er villig til at dræbe for at holde kineserne ude?

 

Den filippinske pirat – 2. bind

Karrierekvinden Caroline Kayser sendes ud for at forhindre en kollektiv opsigelse fra besætningen på en olietanker. Under forsøget på at holde olieselskabets ry pletfrit, bliver olietankeren pludselig angrebet af pirater. Caroline ender midt i et klaustrofobisk gidseldrama. 

 

Den afrikanske jomfru – 1. spændingsfyldte bind om Caroline Kayser

Den afrikanske jomfru handler om juristen Caroline Kayser, som vil til tops i et dansk olieselskab. Hun er straks klar, da hun får mulighed for at rejse til Kenya for at undersøge rygter om voldtægtssager begået af ansatte i olieselskabet. Løser hun ikke opgaven, bliver hun fyret.

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner