Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage377
blogImage377

Rækkefølgen på Øbro og Tornbjergs bøger

Øbro & Tornbjerg er netop nu udkommet med ”De ustraffede”, som er 6. bog i serien om kriminalpsykolog Katrine Wraa. Serien tæller nu 6 udgivelser, og vi har lavet en liste så du nemt kan få et overblik over rækkefølgen.

af

- d. 23. august 2018

Det danske ægtepar Jeanette Øbro & Ole Tornbjerg debuterede i 2010 som skønlitterære forfattere, da de udkom med ”skrig under vand”. Bogen vandt Politikens store krimikonkurrence og blev en af årets bestsellers. Det blev den første bog af en serie af krimier, som parret skrev om profileringsekspert og psykolog Katrine Wraa som hovedperson. Den populære bog blev fulgt op af flere anmelderroste kriminal-romaner, der har givet forfatterparret en stor læserskare. De er nu senest udkommet med den 6. bog i serien ” De ustraffede”.

I 2015 blev parrets position som nogle af Danmarks mest populære forfattere slået fast, da de vandt Martha Prisen for ”Det norske job”.

Rækkefølgen på Øbro & Tornbjergs serie om Katrine Wraa

De ustraffede - 6. bind i serien

Udkom i 2018

Katrine Wraa er ved at undersøge, hvorfor der falder så få domme i voldtægtssager, da hun opdager en forbindelse til en mand, som blev fundet hængt. Først troede man, at det var selvmord, men manden var blevet bedøvet før hængningen. En række andre tidligere voldtægtssigtede mænd er fundet døde under mystiske omstændigheder. Kan Katrine stoppe morderen/morderne inden et nyt offer må lade livet?

 
 

Pigen og vogteren - 5. bind i serien

Udkom i 2016

Pigen og vogteren er en historie om sindets mørke side. Katrine, som kæmper for at få hverdagen til at fungere efter et stort tabt, sættes på sagen, da psykoterapeuten Alice Milford findes død i sit hjem. Hun er blevet slået ned af en lerbuste, som hendes datter har lavet. Ingenting er, hvad det ser ud til at være.

 
 

Det norske job - 4. bind i serien

Udkom i 2014

Katrine er lige vendt tilbage fra sin suspendering, da meddelelsen om en undsluppen drabsmand i Caribien lyder. Manden er gangsteren Jim Hellberg, som var skyld i, at Katrine måtte slå en mand ihjel i selvforsvar. Jim ved ikke, om han nogensinde får sin seksårige søn Lukas at se igen. Han får en idé, der involverer en colombiansk narkohandler, da en norsk skibsrederdatter ankommer. Intet går som planlagt, og snart er Lukas gidsel hos colombianerne.

 
 

Evas sidste nat - 3. bind i serien

Udkom i 2013

Evas sidste nat handler om Katrine Wraas mor Eva. I en trappeopgang bliver en ung kvinde skudt. Hun er i gang med en afslørende dokumentar sammen med journalisten Jakob Wilder. Da Jakob er ved at færdiggøre filmen alene, kommer han i besiddelse af et foto af Katrines mor sammen med tre mænd. Rystet over, at hendes far ikke er hendes biologiske far, slår Katrine sig sammen med Jakob om at undersøge sin personlige baggrund.

 
 

Djævlens ansigt - 2. bind i serien

Udkom i 2011

Da et forkullet lig af en kvinde bliver fundet i en afbrændt bil, sættes Katrine Wraa og makkeren Jens Høgh på sagen. Det viser sig, at kvinden ikke var død, da bilen brød i brand. Djævlens ansigt sender Katrine og Jens på en sag med gangstere, som vil gøre alt for at skjule fortiden. Samtidig får Katrine en viden, som vil ændre hendes liv.

 
 

Skrig under vand - 1. bind i serien

Udkom i 2010

Skrig under vand møder vi profileringseksperten Katrine Wraa, som er vendt tilbage til Danmark. Hun skal assistere til opklaringen af det brutale mord på en fødselslæge. Ikke meget tyder på, at lægen havde fjender, der ønskede ham død. En iskold morder følger Katrine og hendes makker Jens Høgh på sidelinjen.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner