Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage124
blogImage124

Rækkefølgen på Carin Gerhardsens bøger

En af Sveriges førende krimiforfattere er Carin Gerhardsen. Med sin fantastiske Hammarbyserie har hun skabt en højtelsket krimiserie i otte bind. Her får du rækkefølgen på de otte bøger i Carin Gerhardsens serie.

af

- d. 23. februar 2017

Der er rigtige mange dygtige krimiforfattere i Sverige, og Carin Gerhardsen er helt sikkert en af dem. Med sin Hammarbyserie har hun fået slået sig fast som en af Sveriges krimidronninger.

I serien følger man kriminalkommissær Conny Sjöberg, der opklarer en række grusomme forbrydelser i Sverige. Serien, der var oprindeligt skulle være en trilogi, da Carin Gerhardsen satte sig ned for at skrive den første bog, tæller nu otte bøger, og er efterhånden godt kendt for at have spændingsfyldte handlinger med uventede drejninger og twists.  

Men når en serie tæller hele otte bøger, kan det godt være lidt svært at vide, hvor man skal starte henne. Men hvis man er til spændende nordiske krimier, er Carin Gerhardsens bøger klart værd at læse. I den første bog i serien bliver læseren introduceret for kriminalkommissær Conny Sjöberg, der er gift med Åsa og har fem børn. Sammen med resten af holdet ved Hammarby Politi må den menneskekloge kommissær opklare mordet på en ejendomsmægler, som fortæller en historie om mobning og hævn. Bogen, der er blevet kaldt for et psykologisk puslespil, er startskuddet på Carin Gerhardsens gribende krimiserie.

Rækkefølgen på Hammarbyserien af Carin Gerhardsen:

 

Første bind: Pandekagehuset

Andet bind: Dukkebarn

Tredje bind: Vuggevise

Fjerde bind: Død mands hånd

Femte bind: Klaverstemmeren

Sjette bind: Hendes iskolde øjne

Syvende bind: Tykkere end vand

Ottende bind: Domino


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner