Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage378
blogImage378

Rækkefølgen på Inger Wolfs bøger

Den anmelderroste danske krimiforfatter Inger Wolf kommer nu med en ny bog, Sorger, i den nye serie Pyromanen. Her kommer et overblik over rækkefølgen på bøgerne, til hjælp for dig, som læser.

af

- d. 30. august 2018

Den danske forfatter og foredragsholder Inger Wolf debuterede første gang som forfatter i 2000 med romanen ”sidespring”. Hun fik sit store gennembrud som forfatter med kriminalromanen ”sort sensommer” i 2006 for, hvilken hun modtog det danske kriminalakademis diplom for bedste debut, og som blev solgt til Holland, Norge og Tyskland. Bogen er den første i serien på i alt syv spændende krimi bøger med vicekriminalkommisær Daniel Trokic og IT-specialisten Lisa Kornelius i hovedrollerne.

Sidenhen er Inger Wolf udkommet med flere spændende bøger i en ny krimiserie om psykiateren Christian Falk. Inger Wolf har siden udgivet en ny bog, Sorger, som er en bog i den nye serie Pyromanen.

Pyromanen rækkefølge

Sorger - 1. bind i Pyromanen

Udkom i 2018

I en lille jysk by brænder et hus ned. Branden er påsat, og en lille dreng er brændt inde. Han har været spærret inde i et skab. Brandefterforskeren Klara Larsen tilkaldes sammen med sin makker Sebastian Vinther. Det står hurtigt klart, at Klara selv har et mørkt traume fra fortiden, som vækkes til live af ilden. Sorger er første bind i en ny og spændende krimiserie.

 
 

Rækkefølgen på serien om psykiateren Christian Falk

En djævlsk plan - 3. bind i serien

Udkom i 2017

En djævlesk plan er tredje og sidste bog i serien om Christian Falk. Christian sættes til at hjælpe med at lave en profil af gerningsmanden, da en ung handicappet mand findes dræbt i en swimmingpool. Pludselig er det Christian, der bliver jagtet, mens to hævngerrige fjender udnytter situationen. Christian står til at miste alt.

 

Kragemanden - 2. bind i serien

Udkom i 2017

En 12-årig pige findes myrdet i en garage. Der er noget rituelt over mordet. Pigen har fået skåret ansigtet af, liget er arrangeret på køleren af en bil, og en krage vandrer rundt i garagen. Endnu en pige meldes savnet, og Christian bliver lagt under pres for at finde ud af, hvem Kragemanden er.

 

Brændte sjæle - 1. bind i serien

Udkom i 2016

Anton Jørgensen meldes savnet, men da sporene peger i retningen af en forbrydelse, må politiet erkende, at de står med en drabssag. Politiet tager kontakt til psykiateren Christian Falk. Han er ved at afslutte et forskningsprojekt om seriemorderes hjerner og opdager, at en deltager har løjet. Ved at skaffe indsigt i Antons sind, finder han også svar på spørgsmål om sig selv. Brændte sjæle er første bog i trilogien om Christian Falk. 

 

Rækkefølgen på Inger Wolfs serie om Daniel Trokic og Lisa Kornelius

Det perfekte sted at dø - 7. bind i serien

Udkom i 2015

Daniel Trokic sendes til Japan for at undersøge sagen om en ung dansker, der er fundet død i Japans mest berømte selvmordsskov. Det japanske politi afskriver det som selvmord, men nogen har sendt et brev til afdødes far om en båndoptagelse, som peger i en anden retning. Det viser sig at handle om et ondsindet drab med forbindelse til en af de mest modbydelige forbrydelser i Japans historie.

 

Under en sort himmel - 6. bind i serien

Udkom i 2013

Under en sort himmel sendes Daniel Trokic til Alaska. En familie er blevet skudt. Mor, far og søn er anbragt om et bord med et dukkehus og en bunke aske, men familiens 11-årige datter er forsvundet. Et vulkanudbrud truer, og Daniel må finde gerningsmanden og pigen, inden det er for sent.

 

Ondt Vand - 5. bind i serien

Udkom i 2012

Da en kvinde forsvinder, haster det for Daniel at finde gerningsmanden. To kvinder er allerede blevet fundet myrdet, delvist skeletteret og anbragt i hver sin kuffert. Den ene kvinde overstrøget med mærker og den anden med en sjælden prærieblomst i håret. Ondt vand er femte bind i serien om Daniel og Lisa.

 

Hvepsereden - 4. bind i serien

Udkom i 2010

Hvepsereden mistænkes forældrene til en dræbt teenagedreng for ikke at tale sandt. Drengen er blevet mishandlet, og rundt om liget ligger døde hvepse. Forældrene forklarer ikke de mange ar, drengen har på kroppen. Hvor er forbindelsen til hvepsene, en samler og en gammel voldtægtssag?

 

Sangfuglen - 3. bind i serien

Udkom i 2009

Da Majas lig bliver fundet, tyder alt på selvmord: faldet fra en stor højde, snitsår på højre arm, forfølgelsesvanvid og voldsomme mareridt. Men Daniel og hans team føres i en anden retning af en blodprofil med spor af et ukendt stof, en tatoveret colombianer og en kompromisløs dyreaktivist. Sangfuglen er tredje bog i serien om Daniel Trokic og Lisa Kornelius.

 

Frost og Aske - 2. bind i serien

Udkom i 2007

I anden bog i serien om Daniel og Lisa, Frost og aske, bliver en otteårig dreng fundet død i Giber Å. sagen leder Daniel på sporet af en mand med en stor billesamling, en dreng med dårlig samvittighed og en 30 år gammel drukneulykke i Giber Å. En smertelig historie blotlægges.

 

Sort sensommer - 1. bind i serien

Udkom i 2006

Sort sensommer er den første bog om den indesluttede Daniel Trokic og modsætningen Lisa Kornelius. Den unge studerende og enlige mor Anna Kiehl er ikke vendt hjem efter en løbetur. Dagen efter findes hun nøgen med halsen skåret over og en buket tørrede skarntyde på brystet. Sagen fører Daniel frem til en anden sag om en forsvunden forsker.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner