plusbog logo
Plusbog logo
Se det store udvalg af Jenny Colgans bøger på Plusbog.dk
Se det store udvalg af Jenny Colgans bøger på Plusbog.dk

Rækkefølgen på Jenny Colgans bøger

Jenny Colgan har skrevet mange serier og endnu flere bøger. Det kan derfor være svært at skabe et overblik over hendes skønne, humoristiske bøger. Derfor har vi her lavet en liste med det store udvalg på Plusbog af hendes bøger delt ind i serier og rækkefølgen i serien.

af

- d. 11. april 2019

Skotske Jenny Colgan har skrevet utrolig mange søde og romantiske bøger. Hun har en evne til at forene hjertevarme og humor med drømmende romantik. I 2013 vandt hun prisen Romantic Novel of the Year for sin bog Rosie Hopkins’ søde drømme, og i 2018 kunne hun kalde sig vinder af Romantic Comedy Novel of the Year for bogen Velkommen til Floras sommerkøkken.

Der er ingen tvivl om, at Jenny Colgan er en fantastisk forfatter, som skriver bøger med en god portion romantik og humor. Mange af hendes bøger er endnu ikke oversat til dansk. På Plusbog har vi et stort udvalg af hendes bøger på både dansk og engelsk.

Nedenfor finder du rækkefølgerne på hendes fantastiske bøger.

Det lille bageri på strandpromenaden

Jul i det lille bageri på strandpromenaden – 3. bog

Udkommer på dansk den 17. oktober 2019

Jul i det lille bageri på strandpromenaden er Polly, kæresten Huckle og søpapegøjen Neil ved at forberede sig til julen, da tingene går galt. Byen er pyntet op med festlige dekorationer, og Polly bager på livet løs. Da Kerensa dukker op med en hemmelighed, som truer det liv, Polly og Huckle har bygget op sammen, forandres det hele og kompliceres yderligere, da en gammel kending dukker op. Polly står overfor så store problemer, at selv ikke bagning hjælper på hendes humør.

Jul i det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Indbundet

Vores normalpris
185 kr
Medlemspris
152 kr
 

Sommer i det lille bageri på strandpromenaden - 2. bog

Udkom i 2015

Sommer i det lille bageri på strandpromenaden er anden bog i serien om Polly, søpapegøjen Neil, den nytilflyttede Selina og øens øvrige beboere. En storm er på vej, og Polly kan intet gøre for at stoppe den. Selvom det går godt for Polly, er alt ikke så rosenrødt, da en fremmede kommer til byen. En fremmede, som kan ødelægge alt for Polly. Enken Selina forsøger at få en frisk start på øen, men Polly kender til hende og kan komme til at ødelægge Selina bedring.

Sommer i det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Indbundet

Vores normalpris
179 kr
Medlemspris
139 kr
 

Det lille bageri på strandpromenaden – 1. bog

Udkom i 2014

Det lille bageri på strandpromenaden er første bog i serien om Polly Waterford, hvis liv er gået i stå. Den tegnestue, hun har drevet sammen med kæresten, er på randen af konkurs. Polly finder en stor toværelseslejlighed på en gudsforladt ø i det sydvestlige England. Hun bager og bager for at glemme sine sorger. Hun bager med beslutsomhed og kreativitet, og det går ikke ubemærket hen for øens beboere.

Det lille bageri på strandpromenaden

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
59 kr
Medlemspris
42 kr
 
 

Rosie Hopkins serien

The christmas surprise (engelsk) - 3. bog

Udkom i 2014

Rosie er blevet forlovet og ser frem til et spændende år. Rosie og hendes forlovede Stephen må kæmpe for at holde på alt, de har kært, da skæbnen rammer. Det kræver al deres styrke og støtte fra familien og vennerne fra Lipton. The christmas surprise er endnu ikke oversat til dansk.

The Christmas Surprise

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
85 kr
Medlemspris
65 kr
 

Rosie Hopkins’ søde jul - 2. bog

Udkom i 2013

Rosie Hopkins har travlt med at forberede sig til julen i sin lille slikbutik i Lipton. Butikken er fyldt med rød- og hvidstribede sukkerstokke, turkish delight, fyldte chokolader og sukkerglade børn. Dagene op til jul tilbringer hun med sin kæreste Stephen og familien fra Australien. Rosies juleplaner vælter, da en tragedie rammer det lille samfund. Vil hun og Stephen det samme? Er det, som er bedst for hendes butik også det bedste for hende?

Rosie Hopkins' søde jul

Jenny Colgan

Indbundet

Vores normalpris
109 kr
Medlemspris
91 kr
 

Rosie Hopkins’ søde drømme - 1. bog

Udkom i 2012

Rosie lever et travlt liv i London sammen med sin kæreste, da familien beder hende om en tjeneste. Modvilligt rejser hun til Lipton, hvor hendes grandtante Lillian har en slikbutik, som hun skal have solgt, da hendes helbred er blevet dårligt. Rosie falder langsomt til blandt de lokale. Er det værd at vende tilbage til sit gamle liv i London? Rosie Hopkins’ søde drømme er en sød og humoristisk roman om sygehjælperen Rosie Hopkins.

Rosie Hopkins' søde drømme

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
59 kr
Medlemspris
42 kr
 
 

Serien om øen Mure

An island christmas (engelsk) - 3. bog i serien om Mure

Udkom i 2018

Bliv varm om hjertet med denne skønne engelske roman An island christmas af Jenny Colgan. Flora er blevet gravid med sin tidligere chef. Men hvordan skal hun fortælle ham det? Hvordan vil Joel reagere? Samtidig forsøger flygtningen og lægen, Saif, at nyde sin første vestlige jul med sine sønner. Han kone er fortsat forsvundet. Kan den lille familie finde glæde uden hende?

 

The endless beach (engelsk) - 2. bog i serien om Mure

Udkom i 2018

Da Flora flyttede til øen Mure, havde hun ikke drømt om, at Joel – hendes chef – ville følge med. Flora og Joel er klar til at tage det første skridt ud i romantikken. Mens Joel er på forretningsrejse til New York, nyder Flora den smukke udsigt. Hvaler bryder vandet på Mures strand. Men det kan også betyde det modsatte af glæde. Det kan være en advarsel om, at fremtiden er ligeså flygtig som havsprøjtet.

The Endless Beach

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
85 kr
Medlemspris
65 kr
 

Velkommen til Floras sommerkøkken - 1. bog i serien om Mure

Udkom i 2017

En fantastisk charmerende roman om den unge Flora, som forlader sit hektiske liv i London for at åbne en restaurant på den skotske ø Mure. Da Flora forlod øen og den lille by hun var vokset op i, var det med planer om aldrig at vende tilbage. Hun rejste til London, hvor hun kunne være anonym. Men en arbejdsopgave tvinger hende tilbage til øen, hendes brødre og faren, som hun knap har talt med siden morens død. Flora finder sin mors notesbog med opskrifter og får øjnene op for madlavning. Inden hun får set sig om, er hun ved at åbne en lille restaurant.

Velkommen til Floras sommerkøkken

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
99 kr
Medlemspris
79 kr
 
 

Cupcake café

Christmas at the cupcake café (engelsk) – 2. bog

Udkom i 2012

Det er blevet vinter i Christmas at the cupcake café, og Issy er forelsket. Forretningen kører, og hun er omgivet af gode venner. Kollegaerne, Pearl og Caroline, lader ikke til at være lige så begejstrede for den kommende sæson. Issy og hendes kæreste Austin må tage stilling til om, de skal blive et langdistanceforhold, da Austin tilbydes et muligt flyt til New York. Issy må vælge, da juletravlheden melder sin ankomst.

Christmas at the Cupcake Cafe

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
94 kr
Medlemspris
74 kr
 

Meet me at the cupcake café (engelsk) - 1. bog

Udkom i 2011

Meet me at the cupcake café har Issy Randall tilbragt hele sin barndom i sin elskede bedstefar Joes bageri. Og Issy kan bage. Issy kan virkelig bage, hun laver de smukkeste kager, som får munden til at løbe i vand. Hun har helt sikkert arvet sit talent fra sin bedstefar. Da hun bliver fyret fra sit job, griber hun chancen og åbner The Cupcake Café. Men hun har ingen idé om, hvad hun er gået ind til.

Meet Me At The Cupcake Cafe

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
94 kr
Medlemspris
74 kr
 
 

Sille og Søpapegøjen

Polly and the Puffin: The happy christmas (engelsk) - 4. bog

Udkom i 2017

Polly venter spændt på julen. Hendes mor forsikrer hende om, at ventetiden er den bedste, men det er Polly ikke sikker på. Pollys mor tager Polly med ud for at møde Julemanden for at gøre ventetiden udholdelig. En bog med en sød historie, sjove aktiviteter, opskrifter, julevittigheder og -fakta.

Polly and the Puffin: The Happy Christmas

Jenny Colgan

Indbundet

Vores normalpris
85 kr
Medlemspris
65 kr
 

Polly and the Puffin: the new friend (engelsk) – 3. bog

Udkom i 2017

Fortællingen om Sille og Simon fortsætter med den engelske bog Polly and the Puffin: the new friend, som er tredje bog i serien. Tiden er inde for Polly (Sille) til at starte i det, hun kalder “Big School”. Måske bliver det sjovt og spændende, men det bliver helt sikkert lidt skræmmende. Det kan være svært at finde nye venner.

Polly and the Puffin: The New Friend

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
72 kr
Medlemspris
52 kr
 

Sille og søpapegøjen en stormfuld dag - 2. bog

Udkom i 2016

En stormfuld dag er anden bog i serien om Sille, som er blevet venner med søpapegøjen Simon. Silles far er på vej hjem i sin lille fiskerbåd, og Sille venter spændt op ham.  Men det er svært at vente, især når det stormer og regner så voldsomt, at det er umuligt at vente udenfor. Kan Sille finde på noget at lave, mens hun venter? Og hvad sker der med Simon, da han flyver ud i uvejret?

En stormfuld dag

Jenny Colgan

Indbundet

Vores normalpris
239 kr
Medlemspris
231 kr
 

Sille og søpapegøjen - 1. bog

Udkom i 2015

Da en søpapegøje kommer til skade, tager Sille og hendes mor sig af den brækkede vinge. Sille døber søpapegøjen Simon. Simons vinge heler langsomt, og Sille må forberede sig på at sige farvel til ham.

Sille og søpapegøjen

Jenny Colgan

Indbundet

Vores normalpris
239 kr
Medlemspris
231 kr
 
 

Andre romaner af Jenny Colgan

En meget fjern kyst

Udkom i 2017

En meget fjern kyst er en lille miniroman om Lorna, som bor på den lille ø Mure, hvor alle kender alle. Øen har svært ved at få det hele til at køre rundt og har hårdt brug for en læge. Langt væk behandler Saif en lille dreng, som er kommet slemt til skade. Han er flygtning og lige, hvad øen, Mure, har brug for: læge. Kan Saif glemme sin fortid på Mure? I løbet af sommeren forandrer Lornas liv sig og Saif finder et nyt hjem.

En meget fjern kyst

Jenny Colgan

Hardback

Vores normalpris
59 kr
Medlemspris
42 kr
 

Den lille butik med de lykkelige slutninger

Udkom i 2016

En bog om at turde tage springet og følge sine drømme. Nina Redmond elsker bøger, så da det bibliotek, hun arbejder på, skal lukkes, ser hun chancen for at udleve sin drøm om at åbne en boghandel. Det bliver en boghandel på hjul. Nina forvandler en gammel kassevogn og rejser mod Skotland, for at finde købere til sine bøger. Det er kompliceret og kræver hele hendes opsparing og alt hendes mod.

Den lille butik med de lykkelige slutninger

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
99 kr
Medlemspris
79 kr
 

Den skønneste chokoladebutik i Paris

Udkom i 2013

I England kommer Anna Trent ud for en ulykke på den chokoladefabrik hun arbejder på. En ulykke, som koster hende en længere hospitalsindlæggelse, gør hende arbejdsløs og efterlader hende rask, men en smule fortabt. Anna møder sin gamle fransklære, som giver hende et tilbud. Snart befinder Anna sig i Paris, hvor hun fremstiller det fineste håndlavede chokolade. Med en stor portion tålmodighed finder hun sig tilrette i Paris og lærer meget mere om sig selv.

Den skønneste chokoladebutik i Paris

Jenny Colgan

Indbundet

Vores normalpris
185 kr
Medlemspris
152 kr
 

The good the bad and the dumped

Udkom i 2009

The good the bad and the dumped handler om Posy Fariweather, som er lykkelig over, at hendes kæreste Matt frier til hende. Men få dage efter sker tragedien: Matt bakker ud. Ydmyget og knust begynder Posy at opsøge hendes ekskærester online, for at finde ud af, hvorfor hendes forhold altid ender i ulykke. Kan hun lære fra sin fortid? Har hun lader Mr. Right gå?

The Good, The Bad And The Dumped

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
94 kr
Medlemspris
74 kr
 

Diamonds are a girls best friend

Udkom i 2008

En hjertevarm og humoristisk historie om pigen Sophie Chesterton. Hun kender alle de rigtige mennesker, går til de rigtige fester og har det rigtige tøj. Men Sophies liv ændrer sig brat, efter en chokerende aften. Pludselig er hun assistent for en “glamour” fotograf, bor i en rønne med fire ildelugtende drenge og spiser baked beans direkte fra dåsen. Sophie er desperat for at få sit gamle liv tilbage.

Diamonds Are A Girl's Best Friend

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
85 kr
Medlemspris
65 kr
 

Operation sunshine

Udkom i 2007

Evie trænger til en god ferie. Ikke alene har hun knoklet på arbejdet som receptionist for to plastikkirurger, men hver eneste ferie hun har haft, er hun blevet solbrændt, haft diskussioner eller kastet op. Nogle gange det hele på én gang. Hun vil have en normal ferie med sol, sand, hav og (forhåbentligt) sex. Så da hendes chefer tilbyder hende at deltage i en konference med dem i det sydlige Frankrig, slår hun til. Det bliver dog ikke lige den ferie Evie havde forestillet sig.

 

West end girls

Udkom i 2006

Penny og Lizzie er tvillinger, men de er fuldstændig modsatte af hinanden. Penny er tynd, blond og frembrusende, mens Lizzie er stille, tankefuld og bestemt ikke tynd. Der er dog en ting, de begge ønsker. De vil gøre noget med deres liv. Og så vidt de ved er London stedet. De opdager dog hurtigt, at det ikke er så nemt at blive It Girl, og drengene er slet ikke som Hugh Grant.

West End Girls

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
94 kr
Medlemspris
74 kr
 

Amandas Wedding

Udkom i 1999

Amandas Wedding er Jenny Colgans debutroman om Amanda, som skal giftes med en skotsk laird. Det er lige meget, at Fraser McConnald har gået i de samme Converse i flere år, og hans slot ligger i ruiner, Amanda skal giftes med en laird. Hendes veninder, Mel og Fran, er chokerede over forlovelsen. Sammen med Frasers yngre bror forsøger veninderne at sabotere brylluppet.

Amanda's Wedding

Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
94 kr
Medlemspris
74 kr
 
 

Maggie Adair serien

Jenny Colgan har skrevet serien om Maggie Adair under pseudonymet Jane Beaton.

Rules - 2. bog

Udkom i 2010

Det bliver svære og svære at holde sig til reglerne. Henover sommeren har Maggie besluttet sig for at gifte sig med Stan og arbejde på at glemme sit crush på David. Da Zelda kommer til skolen fra USA, er Maggie fast besluttet på at få hende til at føle sig velkommen. Samtidig ser hun det som en mulighed for at få den stille Simone mere frem. Og Simone får snart en fuldstændig makeover.

Rules

Jane Beaton, Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
94 kr
Medlemspris
74 kr
 

Class –1. bog

Udkom i 2008

Class er den første bog i serien om Maggie Adair, og den første bog Jenny Colgan har skrevet under pseudonymet Jane Beaton. Maggie har forladt skolen i Glasgow for at undervise på den eksklusive kostskole for piger, Downey House. Kan forholdet til Stan McAteer overleve, efter hun har mødt David McDonald? Mens Simone kæmper for at passe ind på skolen, kæmper Fliss for at komme ud.

Class

Jane Beaton, Jenny Colgan

Paperback

Vores normalpris
94 kr
Medlemspris
74 kr

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner
;
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 79 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 79 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
79,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK