Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
Rækkefølgen på Jørn Lier Horsts bøger
Rækkefølgen på Jørn Lier Horsts bøger

Rækkefølgen på Jørn Lier Horsts bøger

Prisvindende og anmelderroste Jørn Lier Horst er højaktuel med endnu flere bøger i bestsellerserien om William Wisting. Har du ikke været med fra starten, kan du her få et overblik over seriens rækkefølge.

af

- d. 08. marts 2023

Jørn Lier Horst er født 27. februar 1970 i Porsgrunn og er vokset op i Bamble i det sydlige Norge. Fra 1992-1995 gik han på Politihögskolen i Oslo og har arbejdet som politimand i Larvik siden 1995. Til daglig bor han i Stavern med sin kone og to børn og har orlov fra sit arbejde som efterforskningsleder ved Larvik politikammer, for at bruge sin tid på at skrive bøger og holde foredrag for skoler, biblioteker mv. om arbejdet på et gerningssted.

Lier Horsts krimier handler om den sympatiske politimand William Wisting, som er Horsts modsvar til de antihelte, som ifølge Horst hersker i krimibøgernes verden.

”Da jeg skulle skabe en ny norsk krimihelt var jeg meget bevidst om, hvilken slags hovedperson jeg gerne ville have. Jeg var træt af alle antiheltene, som vi kender så godt fra denne krimilitteratur: efterforskeren med daggammelt skæg, som vågner med whisky-flasken på natbordet og skændes med både chefen, hunden og konen (hvis han altså ikke er skilt). Jeg ville skabe en politimand, der mindede mere om den slags politimand, jeg kender fra min hverdag, og sådan blev den robuste, solide og ædru William Wisting til,” fortæller Jørn Lier Horst i et interview på www.forlagetpunktum.dk

Krimierne om politiforskeren William Wisting giver et detaljeret og fantastisk realistisk indblik i, hvordan kriminalitetssager bliver efterforsket i virkeligheden samt hvordan politi og presse arbejder. Herudover fortæller bøgerne, hvordan sager påvirker de omkringstående, både de professionelle og privatpersonerne. 


Jørn Lier Horsts nye bog Forræderen, udkommer d. 17. marts 2023

 

Se rækkefølgen på den populære krimiserie om William Wisting her:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner