Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage396
blogImage396

Rækkefølgen på Jonas Jonassons bøger

Jonas Jonasson (f. 1961) er journalist men valgte efter 20 år i faget at lægge sit liv om. Han solgte alt, hvad han ejede, og flyttede til Schweiz, med udsigt over Luganosøen og lagde her sidste hånd på sin debutroman.

af

- d. 17. oktober 2018

Og sikke en debutroman, det blev. Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt blev modtaget stille og roligt uden stor ståhej, men lige pludselig lå den nummer 1 på bestsellerlisten og blev den bedst sælgende bog i Sverige i 2010 og er solgt til 45 lande.

Efterfølgende har Jonas Jonasson udgivet bøgerne Analfabeten der kunne regne og Morder-Anders og hans venner i hhv. 2013 og 2015.

Nu kommer vores allesammens Allan Karlsson så tilbage, og alt kan ske i den nye historie Den hundred og et-årige der tænkte at han tænkte for meget.

Du kan se rækkefølgen i Jonas Jonassons bøger herunder.

Allan Karlsson serien

Den hundred og et-årige der tænkte at han tænkte for meget - 2. bog i Allan Karlsson serien

Den hundred og et-årige der tænkte at han tænkte for meget møder vi Kim Jong-un, Donald Trump, Vladimir Putin, Angela Merkel og en svensk udenrigsminister. Allan Karlsson tager os med på endnu en rejse. Denne gang sidder han på Bali med sin ven Julius og tæller ned til sin 101-års fødselsdag. På dagen flyver Allan og Julius over åbent hav og lander midt i Det Indiske Ocean. Der er et Nordkoreansk skib i det fjerne.

 

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt - 1. bog i serien om Allan Karlsson

Den hundredårige der kravlede ud ad vinduet og forsvandt handler om den hundredårige Allan Karlsson. Han fylder snart 100, hvilket vil sige borgmesteren, lokalavisen og hele plejehjemmets personale kommer. Men Allan vil ikke være med og kravler ud ad vinduet. Læs den humoristiske fortælling om Allan Karlsson, som har gjort verden usikker ved blot at være til.

 

Selvstændige romaner

Analfabeten der kunne regne

Jonas Jonasson fortæller med humor en historie om kompromisløshed, magtfuldkommenhed og helt almindelig dumhed i Analfabeten der kunne regne. Nombeko Mayeki begyndte at arbejde som femårig, og blev forældreløs som tiårig. Alt tydede på, at hun ville dø i Sydafrikas slumby uden at være savnet. Med hendes talent føres hun væk fra Soweto til den anden side af jorden og til international storpolitik.

 

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to)

Morder-Anders og hans venner (samt en uven eller to) er en underholdende og humoristisk fortælling om Johanna Kjellander, som forlader sin karriere som præst, Per Persson, der lever et fattigt liv, som receptionist i et bedrøveligt hotel og den farlige og naive mand Johan Andersson, som inden længe kendes som Morder-Anders i Sverige.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner