Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage43
blogImage43

Rækkefølgen på Mari Jungstedts serier

Mari Jungstedt er en af nordens mest populære krimiforfattere. Hun er yderst produktiv og har ikke udgivet mindre end 15. bind i Gotland-serien.

af

- d. 20. marts 2018

Mari Jungstedt debuterede i 2003 med den svenske udgave af Den du ikke ser, som udkom på dansk i 2007. Her møder vi for første gang kriminalkommissær Anders Knutas, der arbejder for det lokale politi på Gotland, hvor han i løbet af romanen er på jagt efter en seriemorder. Netop Gotland har dannet den geografiske ramme for Mari Jungstedts krimiserie og det har læserne taget til sig.

Siden debuten har Mari Jungstedt fået en placering som en af Sveriges mest fremgangsrige krimiforfattere. Og det siger ikke så lidt, for Sverige er landet, som har givet os Liza Marklund, Stieg Larsson, Leif G. W. Persson, Arne Dahl, Lars Kepler, Jan Guillou, Håkan Nesser, Camilla Läckberg… ja vi kunne blive ved. Mari Jungstedts bøger har solgt tæt på 3 millioner eksemplarer alene i Sverige, hendes bøger udkommer i 20 lande og flere af bøgerne er blevet filmatiseret.

Egentlig er Kerstin Mari Jungstedt journalist – men da forfattersuccesen med den populære krimiserie om mord på Gotland tog fart, blev Mari Jungstedt forfatter på fuld tid. I de følgende romaner i Gotland-serien vender Mari Jungstedt tilbage til flere personer fra debuten, nemlig kriminalkommissær Anders Knutas og journalisten Johan Berg.

Til daglig bor Mari Jungstedt i Stockholm, men om sommeren tager hun residens på Gotland, hvilket selvfølgelig mærkes i krimiserien.

Rækkefølgen på bøgerne i Gotland-serien

 

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 1 - Den du ikke ser (2007)

Bog 2 - I denne stille nat (2008)

Bog 3 - Den inderste kreds (2008)

Bog 4 - Den døende dandy (2009)

Bog 5 - I denne søde sommertid (2010)

Bog 6 - Den mørke engel (2011)

Bog 7 - Den dobbelte tavshed (2012)

Bog 8 - Den farlige leg (2013)

Bog 9 - Det fjerde offer (2014)

Bog 10 - Den sidste akt (2015)

Bog 11 - Du går ikke alene (2016)

Bog 12 - Den du elsker (2017)

Bog 13 - Det andet ansigt (2018)

Bog 14 - Et mørke iblandt os (2019)

Bog 15 - Jeg kan se dig (2020)

Jeg kan se dig - Bog 14

Om Gotland-serien:

Serien handler om politiinspektør Anders Knutas, hans kollega Karin Jacobsson og journalisten Johan Berg. Serien foregår i Gotland og her sker der flere forfærdenlige forbrydelser, som Anders Knutas og hans kollega Karin Jacobsson sættes til at opklare. Mens opklaringen står på dækkes politiets arbejde af journalisten Johan Berg.

 

Den du ikke ser I denne stille nat Den inderste kreds - Bog 3 Den døende dandy - Bog 4 I den søde sommertid Den mørke engel

 

Den dobbelte tavshed Den farlige leg Det fjerde offer - Bog 9 Den sidste akt - Bog 10 Du går ikke alene - Bog 11 Den du elsker - Bog 12

 

Det andet ansigt - Bog 13 Et mørke iblandt os - Bog 14 Jeg kan se dig - Bog 15      

 

Rækkefølgen på bøgerne i gran Canaria-serien

 

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 1 - En mørkere himmel (2018)

Bog 2 - Et forjættet land (2019)

 

 

 

 

Et forjættet land - Bog 2

Om Gran Canaria-serien

Mari Jungstedt har startet en helt ny serie. Her danner hun forfatterpar med den norske forfatter Ruben Eliassen, og de har skrevet to bøger i en mørk og dramatisk krimiserie, hvor vi altså desværre forlader Gotland og tager til varmere himmelstrøg. Denne gang er det nemlig Gran Canaria, der danner den geografiske ramme.Serien er spottet til at være den nye bestsellerkrimiserie og er solgt til udgivelse i flere lande.  

 

En mørkere himmel - Bog 1 Et forjættet land - Bog 2        

 

Rækkefølgen på bøgerne i Malaga-serien

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 1 - Inden skyerne kommer (2021)

 

 

 

 

 

 

Inden skyerne kommer

 

Om Malaga-serien:

Serien foregår på Spaniens solkyst med de andalusiske bjerge og Malagas storbypuls som baggrund. Gymnasielæren Lisa Hagel er blevet forladt af sin mand, og er flyttet fra Sverige til Spanien. Her møder hun kriminalbetjenten og enkemanden Hector Correa, og sammen bliver de inddraget i efterforskningen af mystiske mord.

Inden skyerne kommer - Bog 1          

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner