Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv

Rækkefølgen af Steffen Jacobsens bøger

Steffen Jacobsen er udover at være forfatter uddannet overlæge og debatør. Han debuterede i 2008, som forfatter med bogen Passageren. Siden er der kommet flere bøger til, og i dag kan du forbybe dig i ikke mindre end tre serier og flere enkelte bøger, der er forfattet af Steffen Jacobsen. Plusbog har på denne side lavet et overblik over Steffen Jacobsens serier og deres rækkefølge.

 

af

- d. 04. marts 2021

Er du til krimi, spænding og forbryderjagter, vil Steffen Jacobsens bøger være lige noget for dig. Du kan begynde med Robin Hansen-serien, som er første gang, vi møder Stefen Jacobsen som forfatter. Måske du har mere lyst til at starte med Lene Jensen og Michael Sander-serien, eller måske du bare er mest til Nordsted og Nielsen-serien. Uanset hvor du starter, vil du møde seje politifolk og detektiver, der alle med livet som indsats opklarer blodige og voldsomme forbrydelser. 

 

Rækkefølgen af bøgerne i Nordsted og Nielsen-serien

 

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 2 - De stumme piger (2020)

Bog 1 - Proxy (2019)

 

 

 

De stumme piger

 

Om Nordsted og Nielsen-serien

Nordsted og Nielsen-serien er Steffen Jacobsens nyeste serie. Hovedpersonerne er krigsveteranen Jacob Nordsted og efterforskeren og politibetjenten Tanya Nielsen. Disse to står ofte overfor gådefulde og barske mordsager. Nordsted med hans uvurderlige erfaringer og Nielsens forfinede lugtesans gør, at de er det perfekte team, når der skal opklares mordsager.

I Nordsted og Nielsen-serien findes der 2 bøger. Første bog i serien er Proxy og blev skrevet i 2019. Året efter udkom bog nummer to De stumme piger.

Destumme piger- Nordsted og Nielsen-serien - Bog2 Proxy - Nordsted og Nielsen-srien - Bog 1        

 

Rækkefølgen af bøgerne i Robin Hansen-serien

 

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 2 - Den gode datter (2010)

Bog 1 - Passageren (2008)

 

 

 

 

Den gode datter - Robin Hansen-serien - Bog 2

 

Om Robin Hansen-serien

Robin Hansen-serien handler om politikommisær Robin Hansen. Hans job er spændende, faretruende men også kompliceret. I denne serie vil du opleve hensynsløs vold, dystre overraskelser og ikke mindst lumske plots.

Robin Hansen-serien betår af to bøger. Første bog i serien er Passageren og er skrevet i 2008. Herefter udkom Den gode datter i 2010.

Den gode datter - Robin Hansen-serien - Bog 2 Passageren - Robin Hansen-serien - Bog 1        

 

Rækkefølgen af bøger i Lene Jensen og Michael Sander-serien

 

Klik på bogens titel for at læse mere om bogen.

Bog 5 - Ghostwriter (2018)

Bog 4 - Enhjørningen (2016)

Bog 3 - Et bjerg af løgne (2015)

Bog 2 - Gengældelsen (2014)

Bog 1 - Trofæ (2013)

Gostwriter -  Bog 5

 

Om Lene Jensen og Michael Sander-serien

Serien handler om politikommissær Lene Jensen og Michael Sander, der er privatdetektiv. Sammen kommer de på opgaver, der involverer menneskejagt, selvmordsangreb og en radikal miljøorganisation.

Steffen Jacobsen har i denne serie skrevet fem bøger. Første bog er Trofæ, den udkom i 2013 og blev gennembruddet for Steffen Jacobsen. Senere udkom Gengældelsen i 2014, Et bjerg af løgne i 2015, Enhjørningen i 2016 og som sidste bog i serien udkom i 2018 Ghostwriter.

Bøgerne kan læses selvstændigt, da de har hver deres fortælling. Dog kan det anbefales at læse dem i rækkefølge, da du her kan opleve sidehistorien om Lene Jensen og Michael Sanders forhold

Gostwriter - Bog 5 Enhjørningen - Bog 4 Et bjerg af løgne - Bog 3 Gengældelsen - Bog 2 Trofæ - Bog 1  

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner