Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage233
blogImage233

Rejsen går til Europa: Find inspiration i rejsebøgerne

Med Politikens rejsebøger har generationer af danskere fået gode råd og tips til deres ferier. Hvis du i din næste ferie rejser til et sted i Europa, kan du med garanti finde én TUREN GÅR TIL, som passer til din ferie.

af

- d. 01. august 2017

Du kan garanteret huske Politikens rejsebøger selv langt tilbage. De populære røde rejsebøger har eksisteret og assisteret rejseglade danskere gennem generationer – både i planlægning hjemme i Danmark og som en guide, du kan tage med overalt! Den passer lige i en baglomme eller taske. Her er et lille udpluk af populære destinationer og populære rejsebøger blandt Politikens Turen går til titler. Du kan se hele vores udvalg i kategorien Politikens rejsebøger.

Hvis rejsen går til Andalusien, Murcia og Valencia

Politikens rejsebog Turen går til Andalusien, Murcia & Valencia er den mest populære af vores Turen går til bøger her hos Plusbog.dk. I bogen lærer du mere om Sydspanien og om dens seværdige byer som f.eks. Sevilla, Grenada, Valencia og Málaga.

Hvis rejsen går til Kroatien

Kroatien er blevet et populært rejsemål og med Turen går til Kroatien i hånden, kan du planlægge en dejlig ferie hjemmefra, og have en god guide lige ved hånden, når du er på din ferie. Bogen bliver et indblik i den kroatiske kultur samt indeholder artikler om f.eks. mad, kunst og natur.

Det kan også være, at det er en specifik by, I har i tankerne til jeres sensommerferie – eller måske du gået i gang med at planlægge din næste rejse? Om så det er en efterårsferie eller næste års sommerferie, er lige meget – med Politikens rejsebøger får du altid gode råd til din næste byferie! To populære og forskellige storbydestinationer i Europa er Rom og Berlin. Nogle gange kan man godt tænke, at der må være lang fra det italienske til det tyske, men én ting er sikkert – begge byer har gennem tiderne vundet mange rejsendes hjerter. 

Hvis rejsen går til Rom

Ja, hvis rejsen går til Rom, så har Politikens Turen går til Rom med garanti hjulpet mange danskere gennem Roms gader og store kulturelle udbud! Find inspiration til din rejse her.

Hvis rejsen går til Berlin

Mange danskere har gennem tiderne besøgt Berlin, og byen bliver mere og mere populær som rejsedestination – find rejseinspiration i Turen går til Berlin!


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner