Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Sidste års DBBA vinder fortæller

BogForum er lige om hjørnet og vi glæder os meget til at træde ind i Bellacenteret igen. Line Dalbro Schaumann vandt sidste år DBBA - Danish Book Blog Award 2022, og kigger her tilbage på det hele. 

af

- d. 09. oktober 2023

 

Efter at have gået med sommerfugle i maven i flere dage, blev spændingen endelig udløst fredag den 4. november 2022. Efter at have lokket kollegaer med kage og spredt budskabet om min nominering vidt og bredt på sociale medier, blev jeg belønnet med prisen Danish Book Blog Award 2022!

Jeg startede bloggen mest som et værktøj til mig selv, til at holde styr på de bøger jeg læste. Efterhånden som jeg læste mere og mere, kom der flere og flere anmeldelser til og på et tidspunkt kom Instagram og rigtig mange af anmeldelserne røg derover. Jeg forsøger stadig at have de længere, mere dybdegående anmeldelser på blogsitet, men ellers er det på Instagram (og TikTok) at det sker nu.

Alt arbejdet bliver lagt i min fritid, så det er klart at det kræver meget tid – men jeg brænder for det, og synes det er utrolig givende at dele ud af mine læseoplevelser og være en del af hele communitiet omkring bookstagram. Jeg har fået mange nye bekendtskaber, som jeg både snakker med privat, men også nyder at hilse på til messer og kurser.

For mig er læseglæde utrolig vigtigt. Jeg var selv et ikke-læsende barn, indtil jeg fik den rigtige bog i hånden. Jeg vil så gerne at alle børn – og voksne – får den bedste oplevelse med bøger. Nemlig når man glemmer alt omkring sig og siderne bare vender sig selv.

Det var – og er – en kæmpe ære at vinde den pris. Som en af de efterhånden ”gamle” bogbloggere – startede bloggen i 2013 – er det et stort skulderklap at få. Det var et stærkt felt med mange andre dygtige bloggere og selv det at være blandt de sidste fem finalister var virkelig stort. At det så var mig der vandt, havde jeg ikke forudset og jeg blev virkelig rørt.

Når jeg nogle gange kigger tilbage og falder over videoklip af min reaktion og takketale, kan det stadig give mig en klump i halsen og gøre mig varm om hjertet. Det betyder stadig virkelig meget at folket valgte mig som vinder i 2022.

 

 

2023. 

Vinderen af Danish Book Blog Award 2023 vil blive offentliggjort på BogForum, på Bellascenen fredag d.3. november kl.17.30 sammen med Årets Forfatter.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner