Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage189
blogImage189

Sidste bog i Carlos Ruiz Zafóns Tågetrilogi ude nu!

Carlos Ruiz Zafón skriver bøger til bogelskere verden over. Kom tættere på forfatteren og læs mere om Tågetrilogien, der er en hyldest til bøgerne fra hans barndom, hvis afslutning netop er kommet på gaden.

af

- d. 24. maj 2017

Carlos Ruis Zafón fik sit store internationale gennembrud i 2001, da han udgav Vindens skygge, som var hans første bog til det voksne publikum. Inden da havde han skrevet flere ungdomsbøger – eller Young Adult bøger – med stor succes i hans hjemland Spanien. Tågetrilogien er blandt disse. Men på trods af at de måske er tiltænk et lidt yngre publikum, så er det fantastisk læsning uanset alder.

En hyldest til litteraturen fra barndommen

Calos Ruiz Zafón elsker at fortælle historier og har gjort det siden barnsben, og i dag kan han dele sine historier med en verdensomspændende læserskare. Tågetrilogien er hans nik til de bøger, som hans generation læste som børn. Det er ikke bare en skreven anerkendelse af Enid Blytons fantastiske bøger men også af de klassiske fortællinger fra det 19 århundredes forfattere som Alexandre Dumas og Jules Verne, hvis bøger emmer af intriger og eventyr.

Bøger til dem der elsker at læse

Det er en af grundene til, at mange voksne også er vilde med trilogien. En anden er meget simpelt, at Carlos Ruiz Zafón er en fantastisk forfatter. Bøgerne i Tågetrilogien – Tågens fyrste, Midnatspaladset og Septembers lys – kan nemlig bringe de modne læsere tilbage til barndommen og til de bøger, som fangede en ung læsers fantasi og startede en flammende kærlighed til litteraturen. Carlos Ruiz Zafón siger selv, at han har skrevet til unge, til film og til voksne, men hovedsageligt skriver han til dem, der elsker at læse og dykke ned i en god historie. Alt i bytte for en mønt, et smil eller en tåre og en smule af læserens opmærksomhed.  

Tågetrilogien af Carlos Ruiz Zafón

Den nyeste og sidste del af trilogien – Septembers lys 

Første del af trilogien – Tågens fyrste 

Anden del af trilogien – Midnatspaladset

 Du kan også danne dig et overblik over Carlos Ruiz Zafón bøger og hans forfatterskab på vores hovedside.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner