Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage163
blogImage163

Spændende nyt fra Lone Theils

Journalist og forfatter Lone Theils har skrevet bogen 87 sekunder på baggrund af sin research til en serie radioprogrammer på P1. Du kan læsere mere om den spændende krimi her.

af

- d. 10. april 2017

87 sekunder er Lone Theils nyeste krimi, men den er ikke skabt helt, som Lone Theils plejer, da den er lavet som en programserie til P1 – du kan nu få fingrende i denne spændende krimi i bogform! Læs mere om bogen herunder:

Efterforskeren Georg Guldmann bliver sat på en meget vanskelig opgave, efter en ung kvinde er fundet druknet i Christianshavn Kanal. Det går hurtigt op for ham, at det er et mord, og at den unge kvinde højst sandsynligt ikke er det eneste offer. Men hvem er det, der hjemsøger Københavns kanaler og efterlader sine ofre i dem? Og hvad kan en morder få ud af at drukne unge kvinder som Amalie Frederiksen? Det er nogle af de spørgsmål, som Georg Guldmann stiller sig selv.

Efterforskningen trækker tråde til restaurationsmiljøet, Christiansborg og Operahuset, men der er først i retten, at grufulde sandhed kommer frem i dagslyset. Eller gør den?

---

Et dødbringende signal

Lone Theils fik titlen til sin bog fra det signal, som hjernen sender til kroppen, når man er ved at drukne.

87 sekunder er den tid, et menneske i gennemsnit kan holde vejret under vand, før hjernen udsender et desperat og dødbringende signal til kroppen og fortæller den, at den skal trække vejret. 

Du kan læse mere mere om Lone Theils og om hendes resterende forfatterskab – inklusiv serien om Nora Sand – i vores indlæg, der hedder Stærk debut som krimiforfatter, hvor du også hører fra Lone Theils selv.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner