Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage238
blogImage238

Studiebøger til Danmarks bedste priser

Vidste du, at du kan købe dine studiebøger hos Plusbog.dk og opnå virkelig store besparelser? Livet på SU er hårdt nok uden at skulle betale i dyre domme for sine bøger. Her kan du læse lidt mere om, hvad Plusbog.dk er.

af

- d. 16. august 2017

Kom godt i gang med studiet uanset om du er helt nystartet eller om du vender tilbage efter ferien. Hos Plusbog.dk kan du spare op til 40 % på dine studiebøger, så du ikke skal bekymre dig om prisen på dine bøger.

Hos Plusbog.dk kan man købe sine bøger til under de vejledende priser – også studiebøger. Lige nu har vi mere 250.000 bøger, e-bøger og lydbøger, og antallet af bøger bliver højere hver eneste uge. Blandt de mere end 250.000 titler, som du finder på Plusbog.dk, kan du finde studiebøger til alle studieretninger. Så leder du efter en studiebog, kan du sandsynligvis finde den i vores udvalg af studiebøger.

Som Plusmedlem kan du spare endnu mere på dine bogkøb, for hvis du opretter et medlemskab hos Plusbog.dk, kan du få bøgerne til indkøbspris, og derved kan du spare op til 40 % på studiebøger.

Ikke studierelaterede bøger

Ikke studierelaterede bøger kan du købe med helt op til 80 % rabat! Så er der råd til at forkæle dig selv med en god bog til læsningen udenfor studiet, hvis du har brug for noget læsestof i hverdagen eller måske til at koble af i en af de tiltrængte ferier. Hvis du ikke ønsker et Plusmedlemsskab, der kører lidt ligesom en abonnementsordning, så kan du naturligvis også købe dine bøger på almindelig vis og stadig opnå rigtig gode besparelser på dine bogindkøb!

Mere end bare bøger

På Plusbog.dk har vi andet end bare bøger, du kan blandt andet finde de lækre kalendere og notesbøger fra Moleskine os hos, ligesom vi også har kuglepenne og highlightere fra STAEDTLER. Så hvis du generelt er lidt mere old school og gerne vil bruge pen og papir, så har vi også massere af muligheder for dig.

Foruden bøger og kontorartikler kan du også købe f.eks. brætspil, så er der garanteret god underholdning til de mere stille dage på kollegiet.

  

 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner