Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage188
blogImage188

Tag med til det forførende Italien

Irene Cao viser endnu engang Italiens forførende side i en ny erotisk roman. DIT MINDSTE ÅNDEDRAG er den nyeste italienske fristelse, som læsere af erotik kan glæde sig til at få fingre i.

af

- d. 23. maj 2017

Med Dit mindste åndedrag af Irene Cao vender vi tilbage til det forførende Italien med forfatteren til den glødende trilogi Italienske nætter, der består af bøgerne Venedig, Rom og Sicilien.

Ligesom Italienske nætter tager Dit mindste åndedrag sit udspring i Venedig. Denne gang befinder vi os, sammen med danserinden Bianca, i en lille provinsby nær Venedig, hvor starten af Dit mindste åndedrag udfolder sig.

Ny italiensk fristelse

Forfatteren til de hede italienske bøger, Irene Cao, er født i Pordenone i Norditalien og har arbejdet som skuespiller og danserinde. Italienske nætter var hendes forfatterdebut, og den blev hurtigt en succes i hjemlandet og blev derefter solgt til udgivelse i en række lande. Nu kan vi nyde hendes seneste italienske fristelse Dit mindste åndedrag.

Italienske nætter trilogien

Læs mere om de erotiske Italienske nætter herunder og få et glimt af, hvordan kunst-konservatoren Elenas stille liv pludselig får en drejning – serien er blevet kaldt for et erotisk kærlighedseventyr.

Erotikken fik for alvor en opblomstring med Fifty Shades of Grey, denne blomstring kan du læse mere om i indlægget Erotikkens nye (grå) veje, hvor du også kan få mere inspiration til din læsning. Uanset om du ønsker din erotik skal udfolde sig i Italiens sensuelle atmosfære eller du vil til Amerika med Fifty Shades eller rejse rundt med Mia i Calendar Girl, så er der masser af lækre bøger at gå i gang med, når du har lyst til at læse erotik.   


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner