Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage246
blogImage246

Ugens Top 3: Uge 36

For at guide dig til den bedste læseoplevelse har vi her samlet tre fantastiske bøger, som vi vil anbefale til enhver, som står og mangler lidt læsestof. Læs mere om bøgerne, som vi har udvalgt til uge 36, her.

af

- d. 05. september 2017

Her har vi fundet tre anbefalelsesværdige bøger frem til dig, der leder efter inspiration til efterårslæsningen. For rigtig mange står efteråret i læsningens tegn, og med disse tre bøger er der underholdning hjemme i særklasse!

Den første bog vi har fundet frem i denne uge er Millennium 5! Manden der søgte sin skygge af David Lagercrantz, hvor vi endnu engang møder Lisbeth Salander.  

Vi har udvalg Elsebeth Egholms Jeg finder dig altid – har du set at Elsebeth Egholm er blevet Månedens forfatter her ved Plusbog.dk i september? Det kan du læse mere om i indlægget Månedens forfatter: Elsebeth Egholm.

Vi har også fundet en titel frem fra en af Frankrigs mest populære forfattere Guillaume Musso, der tog de danske læsere med storm med bogen Opkald fra en engel sidste år, nu er han ude med den spændende roman Central Park. Læs meget mere om Central Park i indlægget Ny bog fra danskernes nye favorit: Guillaume Musso.

Ugens Top 3

1: Manden der søgte sin skygge af David Lagercrantz!

Læs femte bog i den verdensomspændte succeshistorie, som Stieg Larrson satte i gang med Mænd der hader kvinder. Larsson skrev selv en trilogi og nu har David Lagercrantz endnu engang taget pennen op og har skrevet videre, den første af Lagercrantz’ bøger i Millennium serien hed Det der ikke slår os ihjel, og nu kan du så læse den femte!

2: Jeg finder dig altid af Elsebeth Egholm!

Jeg finder dig altid er startskuddet på en ny krimiserie fra Elsebeth Egholm, som stod bag kæmpesuccesserien om Dicte. Dette er dansk krimi i verdensklasse.

3: Central Park af Guillaume Musso!

Central Park er en spændingsroman fra Frankrigs mest sælgende forfatter, hvori vi møder to mennesker, der på mystisk – ja nærmest umulig – vis er lænket fast til hinanden på en parkbænk i Central Park.   


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner