Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage254
blogImage254

Ugens top 3: Uge 38

Ugens top tre er en god blanding for store og små. Denne uge står den på en svensk krimi, en storslået historisk roman og en børnebog i en populær, dansk serie. Læs mere her.  

af

- d. 18. september 2017

I denne uges top tre har vi bøger til både store og små læseheste. Vi har nemlig udvalgt en svensk krimi, der udkommer i denne uge, en fantastisk historisk roman fra en af verdens mest sælgende forfattere og en børnebog i en yderst populær dansk serie.

Ugens Top 3 

1: Heksen af Camilla Läckberg

Svenske Camilla Läckberg er tilbage med den 10. bog i Fjällbacka serien, der har gjort Camilla Läckberg til en af Sveriges bedst sælgende forfattere. Bøgerne i serien udgives i dag i mere end 60 lande, serien er solgt i over 20 millioner eksemplarer og den er blevet filmatiseret samt indspillet som tv-serie. Du kan finde hele hendes forfatterskab på siden dedikeret til Camilla Läckberg

2: Villads fra Valby taber en tand af Anne Sofie Hammer

Skal I med på endnu et eventyr med Villads fra Valby? – også kaldet det danske svar på Emil fra Lønneberg. Villads fra Valby bøgerne er både fænomenale til højtlæsning og rigtig gode til læs selv, hvis det er det, man har mest lyst til.

3:  Den evige ild af Ken Follett

Nu er der endelig kommet ny fra en af verdens største forfattere, Ken Follett. Han er tilbage med en historisk roman, Den evige ild, hvor han endnu engang tager fat på britisk historie med udgangspunkt i byen Kingsbridge. Bogen er en uafhængig fortsættelse af Folletts historiske projekt, der startede med kæmpesuccesen Jordens Søjler fra 1989, der har solgt mere end 25 millioner eksemplarer på verdensplan, og Uendelige verden fra 2007. Læs mere om Ken Follett og hans historie i indlægget Ken Folletts succeshistorie.

  


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner