Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage276
blogImage276

Ugens Top 3: Uge 43

Ugens Top 3 i denne uge byder på tre vidt forskellige bøger fra tre danske kvinder, som gang på gang pryder bestsellerlisten. Bøgerne her kan give dig en ny indsigt i verden.

af

- d. 24. oktober 2017

Ugens tre anbefalinger er fra Hella Joof, Puk Damsgård og Anna Grue – tre danske bestsellerforfattere, der skriver meget forskellige bøger. Hella Joof giver i Båven om Gud kristendommen en kærlig joofsk behandling, Puk Damsgård beskriver irakiske skæbner i Den sorte kat i Mosul, og Anna Grue byder på en fabelagtig roman med De voksnes rækker.

Ugens Top 3

1: Båven om Gud af Hella Joof

Hella Joof tog Danmark med storm med Papmaché-regelen sidste år, og nu er hun klar med endnu en bog. I Båven om Gud får du kristendommen med en joofsk twist, som beskrives som et kættersk kærlighedsevangelium på bogens forside, og som har de fineste illustrationer af Anna Jacobina Jacobsen.  

2: Den sorte kat i Mosul af Puk Damsgård

Puk Damsgård er tilbage med endnu en bog fra et af verdens brændpunkter. Denne gang er hun rykket til Mosul og fronten i Irak, hvorfra hun beskriver et land præget af krig og daglige kampe samt de mennesker, der bor der. Du kan læse mere om den nye bog fra Puk Damsgård i indlægget Den sorte kat i Mosul.

3: De voksnes rækker af Anna Grue

De voksnes rækker af Anna Grue er efterfølgeren til Italiensvej, hvor vi stiftede bekendtskab med italienske Vittoria og danske Conny. I De voksnes rækker er det nu blevet 1964, og de to veninders hverdag ser ikke helt ud, som den gjorde tidligere. Læs mere her:   


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner