Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Vinder af DBBA 2022 - Line Dalbro Schaumann

"Der er en stor anerkendelse og skulderklap for mange års arbejde"

af

- d. 22. november 2022

Vi har spurgt vinder af DBBA 2022 Line Dalbro, hvordan det var at vinde den fine bogbloggerpris ved årets store bogfest i Bellacenteret fredag d.4. november. 

 

1. Hvordan havde du det, da dit navn blev råbt op som vinder af DBBA?

Overvældet. Overrasket. Rørt. Stolt. 
 
 

2. Hvad betyder prisen for dig?

Der er en stor anerkendelse og skulderklap for mange års arbejde. Det at andre har stemt mig i finale og at jeg så blev udvalgt blandt andre dygtige bogbloggere, er virkelig stort. 
 
 

3. Hvor godt kendte du til prisen?

Du har jo været blogger længere tid end prisen har eksisteret?Jeg har kendt til den siden den startede og tror nok at jeg blev nomineret i en af de – dengang – indledende runder, men jeg gik dog ikke videre. 
 
 

4. Du har blogget i 10 år, hvordan og hvorfor startede du? Og har du i alle 10 år haft det samme interesseområde (genre)?

Jeg startede egentlig fordi jeg gerne ville have et sted hvor jeg kunne holde styr på de bøger jeg læste og skrive anmeldelser – som jeg bl.a. kunne bruge i mit arbejde på Aalborg Bibliotekerne. Jeg synes det er dejligt at kunne give bibliotekets gæster en personlig anbefaling. Samtidig husker jeg også bøgerne bedre når jeg har skrevet en anmeldelse af dem. 
 
 

5. Hvordan er det at være en del af et sammenhold / bloggersammenhold, som primært er online? Du havde jo også dit eget seje heppekor med.

Jeg har fået rigtig mange nye venner af at være en del af bookstagram. Selvom jeg kun ser de fleste til festivaler, fx Fantasyfestivalen eller BogForum føler jeg alligevel en stor samhørighed med dem. Der er også nogen jeg snakker privat med – så det er ikke kun bøger vi snakker om. Ja, der var heldigvis en masse søde kollegaer med til BogForum som kom og heppede – det blev jeg virkelig også rørt over. Det var heller ikke kun dem der kender mig i virkeligheden der heppede, men også mine ”online”-venner gjorde også. 
 
 

6. Hvad håber du din blog kan? Hvad er din vision?

Jeg håber at min blog kan give inspiration til læsning. Ikke kun voksne, men også forældre der mangler inspiration til deres børn og unge som også mangler deres næste yndlingsserie. Jeg prøver at læse bredt, selvom jeg har visse favoritgenrer.Jeg ved ikke om jeg har en overordnet vision med bloggen. I og med det er noget jeg gør i min fritid, gør jeg det mest fordi jeg holder af det og synes det er sjovt. Jeg elsker at snakke om bøger og inspirere – så jeg bliver ved, så længe jeg lysten til det. 
 
 

7. Hvor har du placeret statuetten?

Indtil videre står den i min bogreol. Jeg skal dog lige have flyttet lidt rundt på bøger, så den kan komme til at stå det helt perfekte sted – men det kræver lige et par timer.
 
 
Vi ønsker endnu engang Line Dalbro et stort tillykke med den flotte titel.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner