Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Vinder af DBBA 2021
Vinder af DBBA 2021

Vinder af DBBA 2021 - Nor og far læser

Nor og far læser er vinder af DANISH BOOK BLOG AWARD 2021 

af

- d. 05. november 2021

Årets danske bogblogger 2021 er Nor og far læser. Det er første gang, at Nor og far, Jakob, er nomineret, og de har allerede taget læsere og jury med storm. Med deres blog arbejder de for at udbrede budskabet om bogens mange glæder hos børnene. Den gode læseglæde og læsevane synes vi også skal starte allerede, når man er barn. Nor og Far, Jakob, har netop modtaget prisen på Bella scenen til årets Bogmesse i Bellacenteret.

”Igen i år er det utroligt vigtigt for os, at vi med Danish Book Blog Award kan være med til at støtte de dygtige danske bogbloggere. Hos Plusbog er det vigtigste for os at skabe læseglæde hver eneste dag, og det er netop, hvad de danske bogbloggere gør,” siger Helene Kristensen fra Plusbog.dk. 

 

Finalisterne til Danish Book Blog Award 2021: 

 

Norogfarlæser, Nor og Jakob Paulsen  

Bogdoktor, Amanda Petrea.  

Anettesbookshelf, Anette Mouritzen Knudsen  

Litfix, Julie Rasmine Larsen  

Tid til tanker, Victoria Klostermann Olsen 

 

Allerede i september startede Plusbog.dk indsamlingen af nomineringer fra læserne, og over 80 forskellige bogblogs blev nomineret. Ud af de 80 nomineringer gik 16 blogs videre til en afstemning. De 5 blogs med flest stemmer, blev finalefeltet, som en udvalgt jury har skulle vurdere og finde vinderen ud fra. 

Bloggerne bliver blandt andet vurderet på skrivestil, visuel identitet og visionen med bloggen.   

Danmarks bedste bogblogger er netop kåret på den store Bella scenen på årets bogfest Bogforum 2021. Sammen med æren følger omtale på Plusbogs forskellige platforme samt 2000 kroner til at udvide bloggen og dermed komme endnu bredere ud til endnu flere læseglade danskere.  

Det er sjette år i træk, Plusbog uddeler Danish Book Blog Award. Ditte Engels Hermansen, som står bag bogbloggen ”litteraturdk”, løb med prisen sidste år. 

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner