Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat tilføjes automatisk på alle nye medlemsordrer!
Kurv
blogImage136
blogImage136

Vinder af Politikens Litteraturpris: Merete Pryds Helle

Merete Pryds Helle har vundet Politikens Litteraturpris for romanen FOLKETS SKØNHED. Merete Pryds Helles nyeste roman har høstet både flotte anmeldelser og fornemme priser og er derudover en favorit blandt læserne.

af

- d. 28. februar 2017

For lidt over en måned siden vandt Merete Pryds Helle fortjent den fornemme litteraturpris De Gyldne Laurbær for romanen Folkets skønhed, som nu også har fået Politikens Litteraturpris. Det er læserne, der bestemmer hvilken forfatter, der skal modtage Politikens Litteraturpris, og i år faldt valget på Folkets Skønhed af Merete Pryds Helle.

Læsernes favorit

Der var fem romaner og to digtsamlinger indstillet til Politikens Litteraturpris, men Merete Pryds Helle var en klar favorit. Hendes roman fik faktisk dobbelt så mange stemmer fra læserne som bogen, der blev nummer to. Så man kan roligt sige, at Merete Pryds Helles Folkets Skønhed absolut er en læseryndling.

Du kan læse meget mere om Folkets skønhed og Merete Pryds Helle i indlægget Vinder af De Gyldne Laurbær 2016: Merete Pryds Helle, hvor du bliver introduceret for forfatteren og hendes forfatterskab.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner