plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •      TRUSTPILOT
tilbud på Pip studio kopper, krus, gave. Spar min. 25% tilbud på Pip studio kopper, krus, gave. Spar min. 25%

Pip Studio

Pip Studio stammer fra Holland og er kendetegnet ved de glade farver, smukke designs og elegante mønstre. Produkterne er virkelig flotte. Der er kræset for hver eneste lille detalje, uanset om det er på et krus, et kagefad, en tekande, en toilettaske eller andet. Der er smukke kurver, kanter og sløjfer, som gør produkterne så utrolig smukke. Alle Pip Studios produkter og serier kan mikses på kryds og tværs. Alle farver og mønstre passer sammen og bringer i skøn kombination humør ind i din hverdag.

Som medlem hos Plusbog kan du forkæle dig selv med de skønne produkter fra Pip Studio til ekstra lave priser. Tag med på en fantastisk rejse rundt i Pip Studios univers af skønne stilfulde mønstre og designs og lad dig inspirere. Pip Studio er ”Happy products for happy people”.

loading

    Pip Studio bringer glæde og hygge til ethvert hjem. Uanset om du vil skabe stemning og romantik i din hverdag, eller om du vil dække et smukt og festligt bord til den store sammenkomst, så er Pip Studios kvalitetsprodukter helt perfekte. Og hvem elsker ikke at dække et smukt og indbydende bord?

    Som medlem hos Plusbog kan du købe porcelæn fra Pip Studio med meget store besparelser. Find de flotte tekrus, smukke tekander og elegante kagefade hos os og forkæl dig selv eller dem, du holder af. Kom med ombord i det spændende Pip Studio univers og lad dig imponere!