Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Grey

af E L James

Hæftet, 2015

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 149,95 kr

info-icon Medlemspris

91,47 kr

Spar 58,48 kr (39%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
93 kr 155 kr
93 kr 155 kr

Beskrivelse
Er du vild med Fifty Shades-serien? I bogen GREY viser E L James os historien fra Christian Greys synsvinkel.
Tusindvis af læsere har ønsket at læse historien fra Christian Greys synsvinkel. I den nye roman GREY oplever vi hele fortællingen igen, men får nu lov at følge handlingen set med bogens intrigante og gådefulde hovedpersons øjne. Vi kender Christian som en mand med fuld kontrol over alle livets aspekter. Han lever i en pæn og disciplineret verden. Men hans verden er tom, lige indtil Anastasia Steel en dag snubler ind på hans kontor. Noget ved hende drager ham, men hvad er det? Og hvorfor er det så svært for ham at glemme hende? Christian hvirvles hurtigt ind i en strøm af følelser, som han hverken kan forstå eller modstå…

Bog detaljer
Dansk
9788763842761
Pretty Ink
Lea Carlsen Ejsing; Nete Harsberg; Betty Frank Simonsen
8763842761
Hæftet
576
4. september 2015
4. september 2015
1
1
B: 143 H: 221 D: 44 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
I et med dig
Sylvia Day
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 88 kr.
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 189 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 202 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 25 kr.
STAEDTLER børnesak...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 14 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 26 kr.
STAEDTLER A4 skits...
Producentens pris 45 kr.
info-iconMedlemspris 31 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

11 boganmeldelser af Grey
Selvom denne bog minder en del om første bind i Fifty Shades Of Grey serien, synes jeg stadig det er spændende at få Christians perspektiv og indblik i historien fra hans synsvinkel.
Jeg har læst "Fifty Shades of Grey" og "Grey" fortæller historien fra Christians synsvinkel. Interessant, men heller ikke mere. Det er en genfortælling af bind I og det var ikke, hvad jeg havde forventet, Jeg vil have mere. Der er så meget mere at fortælle. Men ligesom Fifty Shades, er den godt fortalt. Et let sprog og fordelen ved at det var en genfortælling er, at man let kan springe over eventuelle kedelige afsnit. Afsnittene om kontrakten og flere af beskrivelserne om deres sexliv, bliver ligesom lidt for meget at skulle igennem igen.
Jeg kunne egentlig langt hen ad vejen godt lide mødet mellem Ana og Christian, men omkring 2/3 gik jeg død i fortællingen og ville helst lægge bogen til side, men læst færdig blev bogen en dag. Jeg syntes desværre, at bogen var for meget en gentagelse af bog nummer 1 i serien om Fifty Shades, jeg var forberedt lidt på, at jeg ville komme til at læse det samme igen, men jeg syntes desværre, at det blev for for meget og jeg er derfor ikke begejstret for denne bog.
Da jeg begyndte på bogen havde jeg egentlig troet, at jeg ville synes, det ville være spændende at høre fortællingen fra Greys perspektiv. Men realiteten blev, at jeg fandt det uendeligt kedeligt at høre den samme historie genfortalt på en ny måde, og så synes jeg måske også, der manglede noget dybde i hans tanker. Men tror det er meget op til den enkelte læser, jeg kunne godt have været den foruden.
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke forstår, alt den dårlige omtale, som denne bog har fået. Da jeg gik igang med "Grey", vidste jeg, at det var en genfortælling af "Fanget" bare fortalt fra Christians synsvinkel. Derfor skuffede bogen mig overhovedet ikke. Tværtimod fandt jeg den spændende og fangende. Den gav et godt indblik i Christians tanker og følelser, og gav mig en bedre forståelse af hans personlighed og handlinger. Selvfølgelig er bogen ikke lige så spændende som "Fanget", da vi kender handlingen på forhånd, men jeg synes stadig, at den fanger, og var da også slugt på ingen tid. Skøn læsning, som jeg helt klart vil anbefale, hvis man har læst de tre første i serien.
kan desværre ikke give den mere en 1 stjerne , da det er en genfortælling af bog 1. jeg havde regnet med meget mere fra Mr Grey
Endelig kom bogen med Greys tanker - men den er ikke på helt samme niveau som de tre oprindelige bøger. Alligevel giver jeg den fire stjerner, for der var en masse godt i bogen. Det erotiske i bogen har sjovt nok tiltalt mig mere i denne bog, end hvor vi har fulgt Anas tanker. Og endelig kom muligheden for at forstå, hvorfor han valgte, at spanke Ana, så det endte med at hun forlod ham. Bogen er bygget op over den første bog med Fifty Shades Of Grey, men den tager udgangspunkt i de situationer der har været vigtige for Christian, og jeg kan godt lide slutningen, hvor den ikke bare stopper da hun går, men at hans følelser efter bruddet er beskrevet. Er man til serien, synes jeg ikke man skal snyde sig selv, for også at læse denne bog.
Denne bog er en direkte gentagelse af 1'eren, hvilket man sådan set også forventer, men jeg forventede endnu mere af Greys tanker, så det ikke virkede så meget som en gentagelse. Jeg havde forventet mig mere, og jeg synes egentlig, at EL James er kommet meget nemt til det. Men som den ægte 'fifty shades' fan man er, så er jeg glad for, at jeg fik den læst:)
Åh jeg er splittet.... På den ene side har jeg været rimelig godt underholdt, og har fået de sidste brikker i puslespillet om Ana og Christians kærlighedsforhold til at falde på plads. Det har været interessant at læse bogen set fra Christians synsvinkel, selvom hans evindelige dialog med sig selv bliver lidt trættende. På den anden side er der netop dét, at det bliver lidt trættende og kedeligt i længden. I første omgang af Fifty Shades, hvor vi læser fra Anas synsvinkel, var jeg grebet fra første side i bog 1 og indtil sidste side var vendt i 3. bog. Denne gang håber jeg ikke at der kommer flere, for jeg kan ikke overskue at læse flere sexscener. Jeg har altid ment at denne er en utrolig kærlighedshistorie, og det mener jeg stadig, dog er det som om, at når man læser bogen igen, og kender slutningen, så virker al den sex lidt overdrevent.
Nu har jeg læst alle 4 fifty Shades bøger. Den sidste bog GREY, er bogen der er fortalt fra Christians synsvinkel. Hans følelser, begær, fortvivelse over det ukendte der sker med ham da han møder Anastasia. De nye følelser der er ved at skræmme livet af ham. Syntes bogen gir det sidst der skal til for at samle billedet af Christian.
"Tilføjelses-bogen" til Fifty Shades of Grey, er nu kommet. Her læser du samme historie, som i bogen "Fanget", men udfra Christians perspektiv. Her får du hans tanker, drømme, angst og hans kamp for at forstå hvad de, for ham, nye følelser for denne kvinde betyder. Kan han blive ved med at bevare hans selvkontrol? Vil han også have "mere" end sex? Kan han have et romantisk forhold, og lægge sin trang til at straffe væk? Historien i bogen er kendt, hvis du har læst "Fanget". Hvordan og hvorfor Christian reagerer som han gør, har du sikkert også en ret god idé om, hvis du har Anastasias version. Altså ikke meget nyt under den sol. Dog blev jeg ligeså fanget af denne, som de tre andre, og læste den hurtigt. Kan simpelthen ikke lade være med at blive revet med af den store kærlighedshistorie, hvor Christian kæmper, samtidig "ser" han Anastasia. Den svære kærlighedshistorie. Jeg er helt sikker på at denne bog ikke bliver en ligeså stor bestseller, som de andre, da historien er kendt, men hvis du til gengæld er én af dem, som nød de sidste sider i "Fri" bogen, hvor Christians version bliver åbnet for, er denne bog uundgåelig at læse. Jeg kan til dem, klart anbefale den.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display