Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Mæt & slank med LCHF

af Jane Faerber

Hæftet, 2014

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 250,00 kr

info-icon Medlemspris

159 kr

Spar 91,00 kr (36%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
LCHF - Low Carb High Fat er en kostmodel, som har taget Danmark med storm.
Principperne er enkle, maden er nem og velsmagende, og effekten mærkes øjeblikkeligt!

Spis dig mæt og tab dig samtidig!
Det lyder næsten for godt til at være sandt. I alt for mange år har vi lært, at vægttab er ensbetydende med afsavn, lidelse og sult. Men ingen kan holde ud at være sulten i længere tid af gangen, og derfor er det projekt dømt til at mislykkes. Med LCHF starter vi et helt andet sted. Vi starter med at spise rigtig mad. Mad, som kroppen kan forstå og genkende som mad, og som vi kan spise os mætte i med god samvittighed. Når vi lægger kosten om til STRIKS LCHF og spiser få kulhydrater og mere fedt, sker der nemlig det fine, at kroppens maskineri skifter brændstof. Og i stedet for at bruge kulhydrater som energi, forbrænder kroppen nu fedt som energi. Det har den åbenlyse fordel, at kroppen nu har fri adgang til de reserver, vi i årenes løb har bygget op og lagret rundt omkring på vores krop.
Med bogen her får du en livsstil, som på én gang regulerer dine hormoner, dit blodsukker og din appetit. Og kan du gætte hvad der så også sker? Så regulerer din vægt sig også! I bogen her får du:
" En nem og hurtig guide, der hjælper dig i gang med LCHF
" En indføring i, hvilke håndtag du kan dreje på, hvis du gerne vil gåned i vægt
" Forslag til, hvordan du kan få din LCHF-kost til at spille sammen meddin træning
" Hjælp til at gøre de nye vaner varige
" Masser af lækre opskrifter til både hverdag og når du har gæster
Om forfatteren:
Jane Faerber er 36 år, uddannet cand. mag. og kostrådgiver med speciale i LCHF og Paleo. Jane er også forfatter til bestselleren LCHF – SPIS DIG MÆT & GLAD og blogger til dagligt på Danmarks største LCHF-blog Madbanditten.dk

Bog detaljer
Dansk
9788740012361
Politikens Forlag
8740012360
Hæftet
253
30. januar 2014
25. maj 2016
1
5
B: 178 H: 245 D: 24 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 188 kr.
SalatTøsen
Mette Løvbom
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 145 kr.
Papmaché-reglen
Hella Joof
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 162 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 179 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.

13 boganmeldelser af Mæt & slank med LCHF
Madbanditten aka Jane Faeber har gjort det igen. Jeg er i hvert fald ligeså begejstret for denne 2. opskriftsbog, som jeg var (og stadig er) for den første. Jeg må også sige, at selvom jeg ikke selv (for tiden) kører en LCHF livsstil, så har jeg alligevel hendes bøger fremme jævnligt. Hvis man ikke gider blomkålsris eller gulerodsspiraler til sin kødsause, så erstatter du jo bare med ris eller pasta, alt efter hvad du har lyst til og hvilken livsstil du kører. Hun har igen et langt og oplysende afsnit om teorien bag LCHF, så man får en god forståelse for hvordan tingene hænger sammen, og hvordan hun selv får det hele til at gå op i en højere enhed, når man fx. er en familie med forskellige behov. I denne bog går hun i dybden med det at tabe sig på LCHF. Hun har også en masse skønne opskrifter på klassikere som fx. boller i karry og hvad man kan bage istedet for brød, eller kager og desserter. Et af mine favoritafsnit i denne bog handler om mad til gæster - jeg er en af dem som bare elsker at have gæster, og at stå i køkkenet og forberede og glæde mine gæster med lækkerier. Det er dejligt at man kan lave en knaldlækker svampesauce med masser af smag, eller bage et foccasia-brød, som ikke ligger så tungt i maven. Jeg er vild med de smagssammensætninger hun har i sine "almindelige" kød-, tomat- og gourmetsaucer, og hun har lært mig rigtig meget som jeg bruger hver dag. Uden Janes bøger, ville mit liv være fattigere; på ideer til alle hverdags-måltiderne som jo er alt fra morgenmad, frokost, madpakker og aftensmad, for ikke at tale om snacks, varme drikke og når det skal være lidt ekstra lækkert. Jeg ville også være fattigere på smagsoplevelser, erfaringer med hvad der efterhånden er blevet vores basis opskrifter og fattigere på viden om LCHF.
Bogen giver en masse gode tips og inspiration til LCHF livsstilen. Endnu en fantastisk bog af Jane. Den er nem og brugbar, også som opslagsbog.
Endnu en super bog fra Jane. Bogen er med de flotteste billeder og lækre opskrifter som altid lykkes. God inspiration, let at læse og gode forklaringer om LCHF.
God bog med mange gode og nemme opskrifter. Lækre billeder gør at Janes bøger ligger højt på min liste over kogebøger. Rigtig mad der smager godt. Elsker det.
Endnu en lækker bog fra Jane Farber om LCHF modellen. Igen letforståelig og overskuelig forklaring på principperne bag LCHF og spækket med lækre opskrifter.
en fantatisk bog med gode opskrifter og en ikke fanatisk tilgang til LCHF. Anbefalelsesværdig både til nye og mere garvede LCHF'er
En opskrift bog der både giver mulighed for at komme på en seriøs kur med gode vejledninger, eller bare fantastiske opskrifter til hverdag og fest.
Glimrende opfølgning til Faerbers første LCHF-bog. Masser af gode opskrifter og i tilgift information om, hvordan LCHF principperne kan hjælpe dig til et mere stabilt blodsukker, et bedre stofskifte og dermed en bedre fedtomsætning og -forbrænding.
En super god bog med mange lækre opskrifter, der er nemme at gå til. Giver en god beskrivelse af hvad LCHF et, hvordan det virker på kroppen og hvorfor. Er rigtig glad for den og venter pt spændt på hendes nye bog. Bogen er dog ikke en ny, men en livsstil. At man taber sig er bare en heldig bivirkning.
En bog jeg er glad for. Gode opskrifter og masser af inspiration til nyt lækkert mad til hverdagen!
Har lige modtaget denne bog med posten, glæder mig at komme i gang de at bruge den. Dejligt den er delt op i kategorien, gæstemad, bagværk og desserter m.m. Tror den lever fuldt ud op til Jane Faerber første bog, og lidt til. Vil bestemt anbefale begge bøger.
Endnu en fantastisk bog. Gode opskrifter, simple forklaringer. Helt klart et godt køb.
Forkortelsen betyder Low Carb, High Fat. Læs den og bliv inspireret
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display