Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage185
blogImage185

Få et godt grin med Mhairi McFarlane

Mhairi McFarlane skriver populære, humoristiske kærlighedshistorier i bedste britiske stil. Nu udkommer debutromanen, I DET ØJEBLIK VAR JEG DIN, endelig på dansk. Læs mere om den sjove debut her.

af

- d. 16. maj 2017

I det øjeblik, var jeg din er den nyeste bog fra forfatteren bag Fra og med dig og Det er ikke mig, det er dig udkom i starten af maj. I det øjeblik, var jeg din er endnu en fantastisk laugh out loud romantisk komedie fra Mhairi McFarlane.

Humoristisk romantik i bedste Bridget Jones stil

Med Mhairi McFarlanes bøger får man den gode britiske humor, som vi bl.a. elsker Bridget Jones for, og bøgerne er derfor blevet sammenlignet med Helen Fieldings populære serie. Ikke fordi det er en kopi, men fordi Mhairi McFarlane indgyder bøgerne med god britisk humor, og det som Rikke fra Paperback Castles kalder ærkeengelske betragtninger. Hvis der er en ting, anmeldere af Mhairi McFarlanes bøger kan blive enige om, så er det, at de er virkelig sjove, og at hun skriver fænomenalt morsomt.

I det øjeblik var jeg din af Mhairi McFarlane

Rent faktisk er den fjerde af Mhairi McFarlanes bøger, der udkommer på dansk, hendes debutroman. I 2012 udkom I det øjeblik, var jeg din på engelsk med titlen You had me at Hello, og det blev med det samme en stor succes. Bogen blev forlagets bedst sælgende e-bog (og er det stadig den dag i dag!), og den er blevet oversat til 16 sprog – nu også dansk! I det øjeblik, var jeg din er en fortælling om kærlighed og venskab, der rammer både det humoristiske og hjerteskærende – og alt det midt imellem.

Andre Mhairi McFarlane bøger

Lige nu arbejder Mhairi McFarlane på endnu en roman, og hun er også i gang med at adaptere netop I det øjeblik, var jeg din til et drama-komedie manuskript til tv. Herunder kan du finde Mhairi McFarlanes andre fantastiske sjove og søde romaner.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner