Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 29 & 30 - men du kan skrive til os HER

 

Sara Blædel anbefaler på Plusbog
Sara Blædel anbefaler på Plusbog

Forfatter og journalist Sara Blædel anbefaler

"Jeg kan huske, da jeg læste både ‘Sandheden om Harry Quebert’ og ‘Historien om Baltimore-familien’, tænkte jeg, at det er en gave at kunne fortælle en historie med en setting og et persongalleri, der er så fængslende og føles så rigtigt. Der er så meget stemning i de her bøger". 

af

- d. 29. november 2019

Månedens stemme går til Joël Dicker!

Joël Dicker er lige nu aktuel med ‘Stephanie Mailers forsvinden’, men han indfangede allerede mig med sin debutroman ‘Sandheden om Harry Quebert’. Han er eminent til at skabe en stemning, og hans persongalleri er aldrig ensidigt. Han vender alle personerne, så de har mange facetter. Der er en udpræget spændingskurve, men det er i høj grad hans personer, der driver fortællingen. 

En schweizisk bestsellerforfatter, som kan sætte stemningen lige ned i det område, han skriver om. Forskelligheden spænder simpelthen så vidt, og jeg er så begejstret over, hvor meget han kan. Det, synes jeg, gør ham aldeles unik. 

Vi befinder os dels i  sommeren 1994. De to unge, ambitiøse politiefterforskere, Jesse Rosenberg og Derek Scott, drømmer om den STORE sag, der hjælpe deres karriere i gang. Da borgmesteren i Orphea, en lille badeby et par timers kørsel fra New York, og hele hans familie samt en tilfældig forbipasserende bliver brutalt myrdet, ved de, at det er den sag, de har ventet på. Takket være deres omhyggelige efterforskning lykkes det dem at opklare mordet. De får ros af politichefen og en medalje for deres tapperhed. Men så er det, at tyve år senere, da Jesse skal til at gå på pension, bliver han opsøgt af den unge, dygtige journalist, Stephanie Mailer. Hun fortæller ham, at de tog fejl dengang. At det var den forkerte, de anholdt, og at hun har efterforsket sagen og kan bevise det. De aftaler at mødes, men næste dag er hun sporløst forsvundet .  

Joël Dickers nyeste bog er netop udkommet, og jeg slugte den selv på få dage, men den sad længe i mig. 

Stephanie Mailers forsvinden

Joël Dicker

Indbundet

Vores normalpris
299 kr
Medlemspris
246 kr

Bogen om Baltimore-familien

Joël Dicker

Paperback

Vores normalpris
149 kr
Medlemspris
126 kr

Sandheden om Harry Quebert-sagen - luksusudgave

Joël Dicker

Hardback

Vores normalpris
169 kr
Medlemspris
136 kr

 

Sara Blædels nye bog: 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage