Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Her er de nominerede til Årets Forfatter

Nu er det officielt! Her er navnene på de tre dygtige forfattere, der kæmper om titlen som Årets Forfatter 2019.

af

- d. 29. oktober 2019

Igen i år belønner Plusbog.dk en dygtig dansk forfatter med prisen som Årets Forfatter. Og igen i år har det været meget svært at vælge blot tre nominerede kandidater blandt det stærke danske forfatterfelt. 

Stem på din favorit HER

”Det har været enormt vanskeligt at snævre feltet af nominerede ind til blot tre kandidater. Vi er hos Plusbog.dk stolte af, at vi med prisen kan anerkende forfattere, der med deres fantastiske evner og arbejde hver eneste dag bidrager til, at vi alle kan læse hele livet,” siger Mia Wagner, direktør i Plusbog.dk.

 

De nominerede til Årets Forfatter er:  

 

Michael Katz Krefeld, Lindhardt og Ringhof

Michael Katz Krefeld står bag den elskede serie om privatdetektiven Thomas Ravn og hunden Møffe. Katz Krefelds nyeste bog i serien med titlen Skytsengel udkommer i denne uge, og mange læsere ser frem til at finde ud af, hvilke udfordringer Ravn denne gang bliver udsat for i opklaringsprocessen.
 
 

Katrine Engberg, People’sPress

Katrine Engberg bliver ved med at begejstre krimilæsere med sin serie om Kørner og Werner. Katrine Engberg udkom i september med sin fjerde bog Vådeskud, og den strøg hurtigt til tops på Plusbog.dks bestsellerliste. Produktive Engberg er allerede så småt i gang med den næste spændende krimi. 
 
 

Sara Blædel, Politikens forlag

Sara Blædel har fået massevis af læsere til i spænding at sluge side efter side i serien om Louise Rick. Hun har i de seneste år skrevet på serien om Ilka, men nu er hun snart tilbage med den længe ventede fortsættelse i Louise Rick-serien. Pigen under træet udkommer den 15. november.
 
 

Danske forfattere med internationalt publikum

”De tre nominerede til prisen som Årets Forfatter er alle forfattere, der er højt elskede af Plusbog.dks medlemmer. De begejstrer massevis af bogelskere landet over med deres altid exceptionelle læseoplevelser, og ikke nok med det har de også alle læsere i det store udland. Det er flot og noget, vi i bogdanmark kan være stolte af,” siger Mia Wagner.
 
Vinderen bliver offentliggjort på Bogforum 2019 lørdag den 16. november klokken 17 på Stand E Syd-Bella Scenen, samtidig med at Plusbog.dk også løfter sløret for, hvem der løber med Danish Book Blog Award. Er du på Bogforum, er du meget velkommen til at kigge forbi og hylde de seje forfattere og bogbloggere.
 
Sidste års vinder af prisen var Anne Mette Hancock, der blandt andet vandt for hendes evne til at skabe et opslugende univers og hendes valg om at tage relevante etiske emner op til debat.

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner