Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv

I har stemt: Se de fem DBBA-finalister her

Plusbog.dk har nu talt de hundredevis af stemmer i afstemningen til Danish Book Blog Awards op og kan løfte sløret for de fem finalister.

af

- d. 31. oktober 2019

I har stemt, stemt, og stemt til Danish Book Blog Awards. Nu har Plusbog.dk talt de mange stemmer op, og vi offentliggør lige her navnene på de fem seje bogbloggere, der er gået videre til finalen i kampen om at blive årets danske bogblogger. 
 

De fem finalister er:  

 

Bogtanken.dk, Ida Barkholt

Ida Barkholt skriver på Bogtanken om et bredt udsnit af skønlitteratur. Hun er vild med mange genrer og kan både begejstres af dybsindig litteratur og de lettere romaner. Det er med hendes egne ord først og fremmest den gode historie, der optager hende.  
 

Titlen.dk, Mathias Hou

Mathias Hou deler på Titlen.dk sine læseoplevelsers inden for krimi-, thriller og spændings-genren. Han besluttede sig for at begynde at blogge om bøger, fordi han savnede andre mandlige bogbloggere at kunne få inspiration til læsning fra.  
 

Bausagerbooks, Christina Wung-Sung

Christina Wung-Sung begyndte sin bogbloggerrejse på Instagram, hvor hun flittigt deler smukke billeder og læseoplevelser. Hun elsker at tage billeder og læse bøger, og med bausagerbooks kombinerer hun de to passioner. 
 

Nadia Bøgeskov

Nadia Bøgeskov har delt ud af sin store læsepassion siden 2016, hvor hun opdagede fænomenet ’Bookstagramming’ og blev grebet af det. Hun anmelder mange forskellige slags bøger – blandt andet er hun glad for krimier og romaner med et historisk strejf. 
 

Book me up, Scotty!

Maria Johansen står bag Book me up, Scotty! Hun er med egne ord afhængig af litteratur og deler gerne sin læseglæde med sine mange følgere. Hun foretrækker skønlitteratur, og hun elsker, når en bog sætter tanker og refleksioner i gang, så hun er nødt til at tage stilling til verden på ny. 
 
Det er nu op til det tredelte dommerpanel at beslutte, hvilken af de fem finalister der skal vinde Danish Book Blog Award 2019. Juryen består af udvalgte Plusbog-medlemmer, Plusbogs eget bloggerpanel og den udvalgte jury.  
 
Vinderen bliver offentliggjort på Bogforum lørdag den 16. november klokken 17 på Stand E Syd-Bella Scenen. Her uddeler Plusbog.dk samtidig prisen til Årets Forfatter. Alle er meget velkomne til at kigge forbi, deltage i festlighederne og hylde vinderne!

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner